Libnet.ro
UNICEF

09:30

O asezare umana cu numeroase obiecte din secolul IV a fost descoperita in judetul Vaslui

B1 B1,
O asezare umana cu numeroase obiecte din secolul IV a fost descoperita in judetul Vaslui

O asezare umana ce dateaza din secolul IV a fost descoperita in comuna Pogonesti, judetul Vaslui, in cadrul unei tabere internationale de arheologie, organizata de Muzeul Vasile Parvan Barlad, relateaza. continuă pe B1

Asezare din secolul 4, descoperita de arheologi in judetul Vaslui

Arheologii de la Muzeul Vasile Parvan din Barlad au facut o noua descoperire de senzatie, reusind sa gaseasca o asezare care dateaza din secolul 4.

Descoperire INCREDIBILA din secolul IV, in judetul Vaslui.

O asezare umana din secolul IV, cu mai multe obiecte din perioada respectiva, a fost descoperita in comuna vasluiana Pogonesti, in cadrul unei tabere internationale de arheologie, organizata de Muzeul Vasile Parvan Barlad, transmite Mediafax. Dupa mai multi ani de sapaturi, o echipa de arheologi, printre care si 17 tineri din zece state ale lumii, inclusiv din Statele Unite ale Americii, Germania si Rusia, au descoperit, pe raza comunei vasluiene Pogana, o asezare umana din in secolul .

Asezare din secolul IV, descoperita de arheologi in judetul Vaslui

Arheologii de la Muzeul Vasile Parvan din Barlad au facut o noua descoperire de senzatie, reusind sa gaseasca o asezare care dateaza din secolul IV.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )