Libnet.ro
UNICEF

10:15

ASF a amendat Asirom cu 200.000 de lei pentru nereguli in gestionarea dosarelor de dauna

Adevărul Adevărul,
ASF a amendat Asirom cu 200.000 de lei pentru nereguli in gestionarea dosarelor de dauna

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a amendat liderul pietei asigurarilor obligatorii RCA din Romania, Asirom, cu 200. 000 de lei, precum si patru membri din conducerea companiei, dupa ce a descoperit nereguli la un control asupra modului in care au fost solutionate dosarele de dauna, a anuntat marti institutia. continuă pe Adevărul

Asirom VIG a fost amendata cu 200.000 de lei de catre ASF pentru nereguli la plata daunelor RCA si CASCO/Membrii conducerii asiguratorului, amendati cu 80.000 de lei

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a sanctionat cu 200. 000 de lei societatea Asirom VIG pentru nereguli constatate la modul de solutionare a dosarelor de dauna RCA si CASCO, la calculul si inregistrarea rezervei de dauna, precum si in privinta acuratetii si exactitatii datelor privind dosarele de dauna, a anuntat marti autoritatea. Bregovan Adamovic, vicepresedinte si responsabil cu daunele, a fost amendat cu 50. 000 de lei, iar Juraj Lelkes, presedintele directoratului si alti doi oficiali au fost amendati cu cate 10. 000 de lei. ASF a mai impus conducerii Asirom si o serie de masuri corective pe o perioada de 6 luni.

Despagubire record primita de vaduva lui Fane Spoitoru: Statul ii va da 1,5 milioane de lei pentru un teren pe care va trece viitoarea sosea de centura a Capitalei (VIDEO)

Vesti bune pentru vaduva lui Fane Spoitoru! Femeia va primi o suma uriasa de la statul roman: 1 milion si jumatate de lei, una dintre cele mai mari despagubiri acordate unui proprietar. Banii ii.

Bucurestenii au platit in total 8,8 milioane de lei pentru Printul Rainier III de Monaco si ansamblul sau monumental

Oficialii Primariei Capitalei spun ca initierea si avizarea proiectului, precum si toate angajamentele de plata cu privire la monumentul Rainier III de Monaco au fost facute in mandatele precedente, iar actuala administratie a avizat, formal, doar ultima plata, in cuantum de 480. 000 de lei, in baza obligatiilor deja asumate ferm anterior.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )