Libnet.ro
UNICEF

19:30

ASF: Atacul fara precedent la adresa intregii institutii din partea presedintelui Basescu vine in contextul punerii sub administrare speciala a Astra Asigurari/ Conducerea ASF sustine ca a fost avertizata ca va fi demisa daca se vor lua decizii dure la A

Hotnews Hotnews,
 ASF: Atacul fara precedent la adresa intregii institutii din partea presedintelui Basescu vine in contextul punerii sub administrare speciala a Astra Asigurari/ Conducerea ASF sustine ca a fost avertizata ca va fi demisa daca se vor lua decizii dure la A

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) considera inacceptabila formularea utilizata in spatiul public de catre Presedintele Romaniei a termenului de cloaca folosit la adresa intregii institutii si remarca faptul ca acest atac fara precedent la adresa sa vine in contextul deciziei de a pune sub administrare speciala a Astra Asigurari. ASF: Constantin Buzoianu, descris de presa ca fost sef al Militei Economice din portul Constanta si un apropiat al Presedintelui Romaniei, nominalizat politic pentru functia de Presedinte al CSA, sub mandatul caruia societatea ASTRA nu a primit nicio sanctiune semnificativa, a avut intr-un interval de doua luni venituri de 151. 851 de Euro. continuă pe Hotnews

Caz fara precedent. Credea ca e insarcinata cu tripleti, dar a adus pe lume PATRU bebelusi identici

Credea ca e insarcinata cu tripleti, dar a adus pe lume un set de. cvadrupleti identici. Este cazul fara precedent al unei femei de 42 de ani din Statele Unite. Sansele ca femeia sa nasca patru bebelusi.

Pozitia ROMANIEI fata de violentele fara precedent din Ucraina. Mesajul transmis de presedintele Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu face un apel la presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, sa nu ordone reprimarea protestatarilor din Ucraina, el aratandu-se profund ingrijorat de valul de violenta si de .

IMAGINI LIVE cu IADUL in Ucraina. 19 oameni au fost UCISI in timpul violentelor fara PRECEDENT. Presedintele a REFUZAT oprirea asaltului

UPDATE: The Guardian: Cel putin 19 oameni, dintre care 6 politisti au murit in timpul confruntarilor extrem de violente din Piata Euromaidan din Ucraina, iar peste 200 de persoane sunt ranite foarte grav.

Violente fara precedent in Ucraina. Bilantul mortilor a crescut la sapte manifestanti si doi politisti

00:Protestatarii opozitiei proeuropene din Ucraina au luat cu asalt, marti seara, sediile administratiei regionale si politiei din orasul Liov, situat in vestul tarii. Aproximativ 500 de.

Violente fara precedent in Ucraina. Doua avioane de vanatoare au survolat centrul Kievului

00: Fortele de ordine au intervenit, in urma cu putin timp, impotriva manifestantilor proeuropeni din Piata Independentei. Violentele au reizbucnit marti, la Kiev, unde sapte persoane au murit.

Fara precedent: gigantii din retail au fost amendati de guvernul argentinian pentru ca au vrut sa vanda mai ieftin

La o zi dupa ce au anuntat cea mai mare inflatie din ultimii zece ani, autoritatile argentiniene au amendat mai multi retaileri, printre care Careffour si Wal-Mart, pentru ca au incercat sa vanda mai ieftin o serie de produse ale caror preturi erau.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )