Libnet.ro
UNICEF

07:00

ASF a castigat procesul cu Tudor Balta privind acordarea salariilor compensatorii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ASF a castigat procesul cu Tudor Balta privind acordarea salariilor compensatorii

Curtea de Apel Bucuresti a admis apelul formulat de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) in procesul cu Tudor Balta, fost vicepresedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, avand ca obiect acordarea a 20 de salarii compensatorii in valoare de 1. 049 lei. continuă pe Ziarul Bursa

ASF a castigat procesul cu Tudor Balta privind acordarea salariilor compensatorii

Curtea de Apel Bucuresti a admis apelul formulat de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) in procesul cu Tudor Balta, fost vicepresedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, avand ca obiect acordarea a 20 de salarii compensatorii in valoare de 1. 049 lei.

ASF a castigat procesul cu Tudor Balta cu privire la acordarea salariilor compensatorii

Curtea de Apel Bucuresti a admis apelul formulat de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) in procesul cu Tudor Balta foto centru) , fost vicepresedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor CSA), avand ca obiect acordarea a 20 de.

Tudor Balta, fost vicepresedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, a pierdut procesul cu ASF prin care solicita salarii compensatorii de aproape 240.000 de euro

Curtea de Apel Bucuresti a admis in data de 9 aprilie 2015 apelul formulat de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) in procesul cu Tudor Balta, fost vicepresedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor CSA), avand ca obiect acordarea a 20 de salarii compensatorii in valoare de 1. 049 lei n. a aproape 240. 000 de euro), a anuntat marti autoritatea. Decizia este definitiva. ASF, care a luat fiinta in 2013 prin reorganizarea Comisiilor de supraveghere ale pietelor de capital, asigurari si pensii - CNVM, CSA si CSSPP - are pe rol procese cu mai multi membri din conducerea acestor foste autoritati care solicita salarii compensatorii de aproape 11,6 milioane de lei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )