Libnet.ro
UNICEF

07:15

Asfaltare in timp record: Cea mai importanta strada din Moscova a fost refacuta in doar 24 de ore (VIDEO)

B1 B1,
Asfaltare in timp record: Cea mai importanta strada din Moscova a fost refacuta in doar 24 de ore (VIDEO)

Astfaltare in timp record pe cea mai importanta strada din Moscova. Strada Tverskaia din capitala Rusiei a fost inchisa pentru reconstructie in cadrul unui proiect denumit Strada mea,. continuă pe B1

Cum arata cea mai abrupta strada din lume, intrata in Cartea Recordurilor: casele parca sunt inghitite de pamant FOTO VIDEO

Cea mai abrupta strada din lume a intrat in Cartea Recordurilor. Cu un unghi de 19 grade, aceasta a devenit o atractie pentru turistii care trec prin Dunedin, Noua Zeelanda.

Dieta de 8 ore: slabeste 4 kilograme cu cea mai scurta dieta din lume!

Aceasta reteta de 8 ore este numita si cea mai scurta dieta din lume. Este extrem de eficienta iar rezultatele sale se vad imediat. La prima vedere pare simplu, insa exista cateva reguli pe care trebuie.

Cea mai mare mochee din Istanbul, construita la cererea presedintelui Erdogan, motiv de protest in Turcia (VIDEO)

Indata ce constructia va fi finalizata, moscheea Camlica din Istanbul va fi cea mai mare din Turcia. in ciuda protestelor din partea arhitectilor si activistilor pentru mediu, lucrarea in.

Cea mai mare moschee din Istanbul, construita la cererea presedintelui Erdogan, motiv de protest in Turcia (VIDEO)

Indata ce constructia va fi finalizata, moscheea Camlica din Istanbul va fi cea mai mare din Turcia. in ciuda protestelor din partea arhitectilor si activistilor pentru mediu, lucrarea in.

FP, cea mai mare crestere din BET

Actiunile Fondul Proprietatea s-au apreciat cu 2,76%, in perioada 14-21 iulie, raportat le euro, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui BET, al celor mai lichide zece actiuni listate la BVB, care a urcat cu 1,24%, in intervalul analizat.

Stiu ca ar fi foarte greu sa raman acasa si sa vad Olimpiada la televizor. Una din cele mai cunoscute tenismene din lume s-a razgandit in privinta JO de la Rio

Cea mai importanta tenismena din Canada a anuntat ca desi i-a fost teama de virusul Zika, nu va rata Jocurile Olimpice de la Rio. Acesta a marturisit ca a avut nevoie de ceva timp pana sa se decida,.

Oppo este pe primul loc: cel mai important producator din China

S-ar putea sa fi auzit din greseala de Oppo in ultimii ani, dar nu v-ati asteptat ca respectiva companie sa fie cel mai puternic creator de smartphone-uri din China. Piata de telefoane din China, desi este cea mai importanta din China, se pare ca este si una dintre cele mai volatile. Altfel, este foarte greu [].

Isteria turistica starnita la Bigar de o fotografie prelucrata in Photoshop. Cum arata, in realitate, cea mai frumoasa cascada din lume

In urma cu cativa ani, de cascada Bigar nu a auzit nimeni in afara de oamenii locului, din judetul Caras-Severin. Nu li se parea insa nimic iesit din comun.

Accident in lant pe o strada din Capitala! O soferita care a schimbat banda de mers a trimis doi oameni in spital

Accident in lant pe o strada din Capitala, dupa ce o soferita care a vrut sa schimbe banda de mers a lovit un autoturism care stationa la semafor. in urma coliziunii, doi barbati au ajuns la.

Cea mai simpla reteta de cornulete cu bors

Va mai aduceti aminte de cornuletele bunicii? Cu rahat ori cu nuca sau gem, cornuletele erau cele mai bune lucruri care ni se intamplau la sfarsitul unei zile de joaca cu prietenii. Daca vrei sa le impartasesti si copiilor tai acest gust sau daca, pur si simplu, vrei doar sa-ti aduci aminte de aroma lor, incearca si tu cea mai simpla reteta de cornulete cu bors.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )