Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum arata cea mai abrupta strada din lume, intrata in Cartea Recordurilor: casele parca sunt inghitite de pamant FOTO VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cum arata cea mai abrupta strada din lume, intrata in Cartea Recordurilor: casele parca sunt inghitite de pamant FOTO VIDEO

Cea mai abrupta strada din lume a intrat in Cartea Recordurilor. Cu un unghi de 19 grade, aceasta a devenit o atractie pentru turistii care trec prin Dunedin, Noua Zeelanda. continuă pe Adevărul

Asfaltare in timp record: Cea mai importanta strada din Moscova a fost refacuta in doar 24 de ore (VIDEO)

Astfaltare in timp record pe cea mai importanta strada din Moscova. Strada Tverskaia din capitala Rusiei a fost inchisa pentru reconstructie in cadrul unui proiect denumit Strada mea,.

Dieta de 8 ore: slabeste 4 kilograme cu cea mai scurta dieta din lume!

Aceasta reteta de 8 ore este numita si cea mai scurta dieta din lume. Este extrem de eficienta iar rezultatele sale se vad imediat. La prima vedere pare simplu, insa exista cateva reguli pe care trebuie.

Este catelul cu cea mai mare inima. Cum arata cel mai inalt patruped din lume (VIDEO)

O familie din Marea Britanie spune ca are cel mai mare catel din lume. Patrupedul ce poarta numele de Major este din rasa Marele Danez, are trei ani, o inaltime de 2. 17 metri si are 76 de.

Este unul dintre cei mai mari catei din lume, dar are un secret rusinos

Este unul dintre cei mai mari catei din lume, dar Major, din rasa Marele Danez, are o mare problema. Pe cat e de inalt, pe atata este de fricos.

Cea mai mare mochee din Istanbul, construita la cererea presedintelui Erdogan, motiv de protest in Turcia (VIDEO)

Indata ce constructia va fi finalizata, moscheea Camlica din Istanbul va fi cea mai mare din Turcia. in ciuda protestelor din partea arhitectilor si activistilor pentru mediu, lucrarea in.

Cea mai mare moschee din Istanbul, construita la cererea presedintelui Erdogan, motiv de protest in Turcia (VIDEO)

Indata ce constructia va fi finalizata, moscheea Camlica din Istanbul va fi cea mai mare din Turcia. in ciuda protestelor din partea arhitectilor si activistilor pentru mediu, lucrarea in.

FP, cea mai mare crestere din BET

Actiunile Fondul Proprietatea s-au apreciat cu 2,76%, in perioada 14-21 iulie, raportat le euro, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui BET, al celor mai lichide zece actiuni listate la BVB, care a urcat cu 1,24%, in intervalul analizat.

Isteria turistica starnita la Bigar de o fotografie prelucrata in Photoshop. Cum arata, in realitate, cea mai frumoasa cascada din lume

In urma cu cativa ani, de cascada Bigar nu a auzit nimeni in afara de oamenii locului, din judetul Caras-Severin. Nu li se parea insa nimic iesit din comun.

Stiu ca ar fi foarte greu sa raman acasa si sa vad Olimpiada la televizor. Una din cele mai cunoscute tenismene din lume s-a razgandit in privinta JO de la Rio

Cea mai importanta tenismena din Canada a anuntat ca desi i-a fost teama de virusul Zika, nu va rata Jocurile Olimpice de la Rio. Acesta a marturisit ca a avut nevoie de ceva timp pana sa se decida,.

Aceasta romanca a facut descoperirea secolului! A inventat cel mai rezistent metal din lume

O echipa de oameni de stiinta de la Universitatea Rice din Houston, condusa de Emilia Morosan, a creat un material foarte rezistent, prin topirea si alaturarea titanului si aurului, scrie publicatia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )