Libnet.ro
UNICEF

23:45

Asociatia Speranta pentru Copii si Selgros Romania, 10 ani de colaborare: Sute de copii defavorizati au primit o noua sansa

Antena3 Antena3,
Asociatia Speranta pentru Copii si Selgros Romania, 10 ani de colaborare: Sute de copii defavorizati au primit o noua sansa

Selgros CashCarry Romania celebreaza in luna iunie zece ani de colaborare cu Asociatia Speranta pentru Copii. continuă pe Antena3

Firea: Guvernul PNL nu doreste sa majoreze pensiile si alocatiile pentru copii

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, ca Guvernul PNL a aratat clar ca nu doreste sa majoreze pensiile si alocatiile pentru copii, intr-o interventie la Antena 3.

Ordonanta care amana dublarea alocatiilor pentru copii, respinsa de parlament

Ordonanta de urgenta prin care dublarea alocatiilor pentru copii a fost amanata a fost respinsa de parlament, prin votul plenului Camerei Deputatilor, decizionala in acest caz.

1 Iunie: 52.783 de copii din Romania sunt in sistemul de protectie speciala Cati dintre ei sunt declarati adoptabili

In Romania, 52. 783 de copii se aflau, la sfarsitul anului trecut, in sistemul de protectie speciala a copilului. Aceasta inseamna 1,4% din totalul copiilor din Romania - 3. 267, conform datelor transmise de Autoritatea Nationale pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilitati, Copii si Adoptii ANDPDCA), luni, de Ziua Copilului.

UPDATE PSD forteaza PNL sa dubleze alocatiile pentru copii. Disputa in plen intre Olguta Vasilescu si Florin Roman

Ordonanta de urgenta a Guvernului prin care dublarea alocatiilor pentru copii a fost amanata pana la 1 august va fi respinsa miercuri de Camera Deputatilor in calitate de for decizional. Coalitia de conjunctura PSD-ALDE-ProRomania are majoritate in Camera Deputatilor. Practic, PNL va trebui sa gaseasca rapid bani pentru dublarea alocatiilor, desi pandemia a afectat serios bugetul de stat.

IMM Invest |Rares Bogdan: Daca bancile se mai comporta ca niste satrapi, firmele trebuie sa ne semnaleze. Acum 10 ani, sistemul bancar a fost salvat de Guvern, acum e randul lui sa salveze IMM-urile (VIDEO)

Rares Bogdan a declarat, pentru B1 TV, ca Romania este singura tara din UE care a acordat facilitatea de amanare a ratelor cu pana la noua luni si a doua in Uniune cu plata somajului tehnic.

Cadoul PSD pentru sateliti: PRO Romania si ALDE ar putea avea reprezentanti in sectiile de votare si Birourile Electorale

PSD le-a dat dreptul la membri in Birourile, dar si in sectiile de votare partidelor PRO Romania si ALDE desi legea actuala nu le permite. Camera Deputatilor a adoptat miercuri, un proiect de lege care modifica patru legi dintr-o lovitura: legea pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale, statutul alesilor locali, legea privind alegerea Senatului si a Camerei Deputatilor, dar si legea privind organizarea si functionarea Autoritatii Electorale Permanente.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )