Libnet.ro
UNICEF

01:05

Asteptata la DIICOT pentru a fi audiata, Carmen Dan a fost intampinata in hula protestatarilor

România Liberă România Liberă,
Asteptata la DIICOT pentru a fi audiata, Carmen Dan a fost intampinata in hula protestatarilor

Fostul ministru de Interne Carmen Dan a sosit vineri la DIICOT pentru a fi audiata, in calitate de m. continuă pe România Liberă

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, chemat astazi la DIICOT in dosarul 10 august A fost citata pentru vineri si Carmen Dan

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, este chemat la DIICOT, joi dimineata, pentru a fi audiat ca martor in dosarul 10 august. Pentru vineri a fost citata de catre procurori fostul ministru de Interne Carmen Dan.

Carmen Dan, dupa ce a fost audiata la DIICOT in dosarul 10 august: Nu am vorbit cu Liviu Dragnea

Fostul ministru de Interne a declarat, dupa ce a fost audiata timp de aproximativ sase ore la DIICOT in dosarul 10 august, ca anchetatorii au vrut sa lamureasca foarte multe aspecte, vizand in principal rolul pe care ea l-a avut in acea zi. Carmen Dan a precizat ca nu a avut un rol activ, de coordonare a actiunilor operative.

Proteste surprinzatoare la DIICOT. Maioneza si catuse, pe masina lui Carmen Dan

A fost protest cu catuse si maioneza in fata sediului DIICOT. Carmen Dan a fost audiata aproape sapte ore, in dosarul 10 August. La iesire a fost asteptata de protestatari care au aruncat o pereche de catuse pe plafonul masinii.

Carmen Dan, citata la DIICOT pentru a fi audiata in dosarul privind protestul din 10 august

Fostul ministru de Interne, Carmen Dan, a fost citata vineri la DIICOT pentru a fi audiata, in calitate de martor, in dosarul privind interventia jandarmilor la protestul din 10 august 2018 din Piata Victoriei, au declarat surse judiciare.

Carmen Dan a fost audiata peste sase ore la DIICOT, in Dosarul 10 august

Fostul ministru al Afacerilor Interne Carmen Dan a declarat, dupa audierea la DIICOT, in Dosarul 10 .

Carmen Dan citata vineri la DIICOTca martor in dosarul violentelor din 10 august

Fostul ministru de Interne Carmen Dan a fost citata vineri la DIICOT pentru a fi audiata, in calitate de martor, in dosarul privind interventia jandarmilor la protestul din 10 august 2018 din Piata Victoriei, transmite Agerpres, care citeaza surse judiciare.

Carmen Dan citata ca MARTOR in dosarul 10 august

Carmen Dan, fost ministru al Internelor in timpul mitingului din 10 august 2018 in care populatia a fost atacata de fortele de ordine, a fost citata ca martor de DIICOT in dosarul care investigheaza violentele jandarmilor de la mitingul Diasporei, au.

VIDEO Carmen Dan, asteptata cu catuse de catre protestatari la iesirea de la DIICOT, dupa peste 6 ore de audieri in dosarul 10 august

Fostul ministru de Interne Carmen Dan a fost asteptata de protestatari si la iesirea de la DIICOT, unde a fost audiata timp de peste 6 ore in dosarul 10 august. Manifestantii au strigat Mincinoasa, La puscarie, iar unii dintre ei au aruncat cu catuse pe masina in care s-a urcat fostul ministru. Ea a sustinut ca nu a condus misiunile operative in 10 august si ca in acea zi nu a luat legatura si nu s-a intalnit cu Liviu Dragnea si cu niciun alt politician, singura comunicare fiind cu premierul de atunci Viorica Dancila.

Ce i-au strigat oamenii furiosi lui Carmen Dan, cand a ajuns la DIICOT. Este audiata in dosarul 10 august

Carmen Dan a ajuns la DIICOT, pentru a fi audiata in dosarul 10 august. Fostul ministru de Interne a fost intampinat de protestatari. Ce i-au strigat oamenii furiosi? Ce i-au strigat oamenii furiosi lui Carmen Dan, cand a ajuns la DIICOT? Carmen Dan, fostul ministru de Interne, a fost citata la DIICOT pentru a fi .

Carmen Dan, audiata la DIICOT in dosarul privind protestul din 10 august

Fostul ministru de Interne, Carmen Dan, a fost citata vineri la DIICOT pentru a fi audiata, in calitate de martor, in dosarul privind interventia jandarmilor la protestul din 10 august 2018 din Piata Victoriei, au declarat surse judiciare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )