Libnet.ro
UNICEF

12:16

VIDEO Carmen Dan, asteptata cu catuse de catre protestatari la iesirea de la DIICOT, dupa peste 6 ore de audieri in dosarul 10 august

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Carmen Dan, asteptata cu catuse de catre protestatari la iesirea de la DIICOT, dupa peste 6 ore de audieri in dosarul 10 august

Fostul ministru de Interne Carmen Dan a fost asteptata de protestatari si la iesirea de la DIICOT, unde a fost audiata timp de peste 6 ore in dosarul 10 august. Manifestantii au strigat Mincinoasa, La puscarie, iar unii dintre ei au aruncat cu catuse pe masina in care s-a urcat fostul ministru. Ea a sustinut ca nu a condus misiunile operative in 10 august si ca in acea zi nu a luat legatura si nu s-a intalnit cu Liviu Dragnea si cu niciun alt politician, singura comunicare fiind cu premierul de atunci Viorica Dancila. continuă pe Hotnews

Carmen Dan, atacata cu mustar, la iesirea de la DIICOT, unde a fost audiata in dosarul 10 august: Ministrul, indiferent de culoarea politica, nu conduce misiunile operative. Nu am vorbit cu Liviu Dragnea (VIDEO)

Fostul ministru de Interne Carmen Dan a declarat, vineri, la iesirea de la DIICOT, unde a dat declaratii in dosarul 10 august, ca in calitatea sa de ministru nu a avut un rol activ in coordonarea actiunilor.

Proteste surprinzatoare la DIICOT. Maioneza si catuse, pe masina lui Carmen Dan

A fost protest cu catuse si maioneza in fata sediului DIICOT. Carmen Dan a fost audiata aproape sapte ore, in dosarul 10 August. La iesire a fost asteptata de protestatari care au aruncat o pereche de catuse pe plafonul masinii.

Carmen Dan a ajuns la DIICOT pentru audieri in dosarul 10 august. Fostul ministru, intampinat de protestatari: La puscarie, criminalo (VIDEO)

Continua audierile in dosarul violentelor din 10 august. Fostul ministru de Interne Carmen Dan a fost citata de procurorii DIICOT, in calitate de martor, in dosarul in care se fac cercetari cu privire la.

Asteptata la DIICOT pentru a fi audiata, Carmen Dan a fost intampinata in hula protestatarilor

Fostul ministru de Interne Carmen Dan a sosit vineri la DIICOT pentru a fi audiata, in calitate de m.

Ce i-au strigat oamenii furiosi lui Carmen Dan, cand a ajuns la DIICOT. Este audiata in dosarul 10 august

Carmen Dan a ajuns la DIICOT, pentru a fi audiata in dosarul 10 august. Fostul ministru de Interne a fost intampinat de protestatari. Ce i-au strigat oamenii furiosi? Ce i-au strigat oamenii furiosi lui Carmen Dan, cand a ajuns la DIICOT? Carmen Dan, fostul ministru de Interne, a fost citata la DIICOT pentru a fi .

UPDATE Carmen Dan, audiata la DIICOT in dosarul 10 august. Fosta sefa a Internelor, huiduita de protestari

Fostul ministru de Interne Carmen Dan este vineri la DIICOT pentru a fi audiata, in calitate de martor, in dosarul privind interventia jandarmilor la protestul din 10 august 2018 din Piata Victoriei, au declarat. Carmen Dan a ajuns in jurul orei 10. 00, fiind huiduita de mai multi protestatari la intrarea in sediul DIICOT.

Carmen Dan, dupa audierea la DIICOT in dosarul protestelor din 10 august: Nu am coordonat operatiunea

Carmen Dan a oferit primele declaratii de la iesirea de DIICOT, unde a fost audiata timp de sase ore privind dosarul violentelor din 10 august. Fostul ministru de Interne sustine ca nu a coordonat operatiunea.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, chemat astazi la DIICOT in dosarul 10 august A fost citata pentru vineri si Carmen Dan

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, este chemat la DIICOT, joi dimineata, pentru a fi audiat ca martor in dosarul 10 august. Pentru vineri a fost citata de catre procurori fostul ministru de Interne Carmen Dan.

Carmen Dan, chemata la audieri la DIICOT in dosarul 10 august. A fost citat si procurorul care a deschis acest caz: Nu m-am prezentat, este nelegala citarea mea ca martor

Fostul ministru de Interne Carmen Dan a fost chemata la audieri la DIICOT, vineri, in dosarul privind reprimarea violenta de catre Jandarmerie a protestului din 10 august 2018, au declarat pentru HotNews. ro surse judiciare. Si procurorul militar Bogdan Pirlog, cel care a deschis dosarul 10 august, a fost citat pentru miercuri la DIICOT pentru a fi audiat ca martor. El nu s-a prezentat, invocand ca citarea si audierea sa in aceasta calitate, de martor, este nelegala.

Ce masina de lux si-a cumparat Carmen Dan. in declaratia de avere este saraca, pe strada conduce un bolid de zeci de mii de euro

Carmen Dan s-a prezentat la sediul DIICOT pentru audieri, vineri, iar la scurt timp de la incheierea acestora a declarat ca nu a avut un rol operativ in ceea ce priveste protestele de pe data de 10 august 2018. Fostul ministru de Interne a mai adaugat ca nu a luat legatura cu Liviu Dragnea in .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )