Libnet.ro
UNICEF

07:45

Astra Asigurari are un nou sef.

România Liberă România Liberă,
Astra Asigurari are un nou sef.

Actionarii Astra Asigurari l-au numit pe Iulius Alin Bucsa, fost director general al Euroins, in functia de presedinte al directoratului companiei, detinuta pana in prezent de Alexander Adamescu. Cel mai mare asigurator autohton, compania Astra Asigurari, va avea un nou presedinte al directoratului, in persoana lui Iulius Alin Bucsa foto dreapta), care a ocupat in ultimii trei ani functia de director general Euroins. Acesta ii va succeda la conducerea companiei lui Alexander Adamescu, . continuă pe România Liberă

Alin Bucsa paraseste sefia Euroins pentru a conduce Astra Asigurari

Astra Asigurari il va numi pe Iulius Alin Bucsa presedinte al directoratului, in locul lui Alexander Adamescu, care se va reintoarce in Consiliul de Supraveghere al companiei, a anuntat miercuri asiguratorul. Iulius Alin Bucsa, 39 de ani, vine de pe pozitia de director general CEO) al Euroins Romania ultimii trei ani), si a detinut functii de conducere in cadrul companiilor Asirom si BCR Asigurari.

Astra Asigurari il numeste pe Iulius Alin Bucsa presedinte al directoratului

Astra Asigurari il va numi pe Iulius Alin Bucsa in functia de presedinte al directoratului, se arata intr-un comunicat de presa.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )