Libnet.ro
UNICEF

19:30

ASA Targu Mures o invinge pe AS Saint-Etienne, dar e eliminata din Liga Europa

România Liberă România Liberă,
ASA Targu Mures o invinge pe AS Saint-Etienne, dar e eliminata din Liga Europa

Echipa ASA Targu Mures a ratat calificarea in play-off-ul Ligii Europa, desi a invins, joi, in deplasare, cu scorul de 2-1 1-0), formatia franceza AS Saint-Etienne, in mansa secunda a turului trei preliminar al competitiei. continuă pe România Liberă

ASA Targu Mures - CS Universitatea Craiova, scor 0-0, in Liga I

Echipa ASA Targu Mures a terminat la egalitate, duminica, pe teren propriu, scor 0-0, cu formatia CS Universitatea Craiova, intr-un meci din etapa a IV-a a Ligii I, scrie Mediafax. ASA Targu.

Targu Mures bate St. Etienne, dar paraseste Liga Europa

ASA Tg. Mures a invins pe terenul celor de la St. Etienne, joi seara, in mansa a doua a Turului 3 preliminar al Ligii Europa. Scorul de 2-1 nu a fost suficient pentru a remonta infrangerea cu 3-0 din Romania. La 2-0, romanii erau la un pas de prelungiri insa si-au dat un autogol ca sa fie lucrurile mai simple.

Saint Etienne - ASA LIVE. Putine sanse pentru echipa din Targu Mures

Saint Etienne - ASA LIVE. Min 39. Luis Pedro deschide scorul. Saint Etienne - ASA LIVE. 0 - 0 dupa primele 20 de minute. Echipele de start:SAINT-ETIENNE: Ruffier - Clerc, Sall, Perrin, Pogba - Diomande,.

Saint Etienne - ASA LIVE. Muresenii nu se predau

Saint Etienne - ASALIVE. Min 72: Gol Saint Etienne. Acelasi Ival Lopez inscrie, de data aceasta in propria poarta. Saint Etienne - ASA LIVE. Min 62: GOOOOLASA. Ivan Lopez face 2 - 0. Romanii au nevoie de .

Saint Etienne - ASA LIVE. Muresenii nu s-au facut de ras

Saint Etienne - ASALIVE. Echipa franceza se califica, insa ASA poate fi multumita de ce a aratat in aceasta seara. Saint Etienne - ASALIVE. Min 72: Gol Saint Etienne. Acelasi Ival Lopez inscrie,.

CSU Craiova lovita de un virus misterios la Targu Mures

Antrenorul Sorin Cirtu a explicat la finalul meciului cu ASA Tg. Mures ca echipa sa, CSU Craiova, s-a confruntat cu o situatie neplacuta inaintea partidei de duminica seara.

Wizz Air si aeroporturile Cluj-Napoca si Targu-Mures, investigate de CE

Comisia Europeana CE) a anuntat, vineri, ca a initiat doua investigatii aprofundate separate, ca sa stabileasca daca masurile adoptate in favoarea Aeroportului International Cluj-Napoca si Aeroportului Transilvania Targu Mures, aflate in proprietatea statului si a transportatorilor aerieni care le utilizeaza in principal Wizz Air), sunt conforme cu normele UE privind ajutoarele de stat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )