Libnet.ro
UNICEF

16:45

Astra Giurgiu a facut instructie cu nou-promovata Corona Brasov

Adevărul Adevărul,
Astra Giurgiu a facut instructie cu nou-promovata Corona Brasov

Echipa de fotbal Astra Giurgiu a castigat duminica, in deplasare, cu scorul de 5-2 4-1) meciul disputat in compania nou-promovatei Corona Brasov. Fatai si Budescu au reusit cate o dubla in timp ce ultimul gol al giurgiuvenilor a fost reusit de William. Pentru gazde au marcat Stanescu si Olariu. continuă pe Adevărul

Corona Brasov - Astra Giurgiu: 2-5. Echipa orasului de sub Tampa a incheiat meciul in inferioritate numerica

Corona Brasov - Astra Giurgiu: 2-5 / Astra a luat cele trei puncte din deplasarea disputata la Corona, la finalul unei partide in care formatia gazda a evoluat cu un om mai putin pe teren.

Europa League: AS Tren269;n - Astra Giurgiu 1-3/ La un pas de play-off

Astra a facut un pas mare catre calificarea in play-off-ul Europa League dupa ce a invins, scor 3-1, in deplasare, pe AS Tren269;in, din Slovacia turul trei preliminar).

Europa League: Trencin - Astra Giurgiu, 1-3

Astra Giurgiu a invins, joi, in deplasare, pe Trencin cu scorul de 3-1, in turul trei preliminar din Europa League. Romanii au deschis repede scorul, in minutul 8, prin Budescu, cu un sut de la 25 de metri. Tembo a.

Astra Giurgiu se impune in Slovacia, scor 3-1 cu Trencin, in Liga Europa.

Echipa Astra Giurgiu a castigat, joi, in deplasare, cu scorul de 3-1 1-0), meciul cu formatia slovaca AS Trencin, contand pentru prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Europa, transmite Mediafax. Golurile partidei au fost marcate de Holubek 82, respectiv Budescu 8, Tembo 49 si Fatai 51. Au evoluat urmatoarele echipe: AS Trencin: Volesak - Cogley, Ramon, Klescik, Mazan - Baez Baris 60) - Mondek Frimmel 79), William, Stefanik, Holubek - Adi Malec 81). Antrenor: Lubos .

Avancronica AS Trencin - Astra Giurgiu (LIVE 18:00)

Astra si Trencin sunt doua echipe debutante in Europa League. Giurgiuvenii vor da piept cu o echipa slovaca in forma, care a invins campioana locala, intr-un meci contand pentru Turul 3 preliminar al Europa League live text pe onlinesport. ro, de la ora 18:00) .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )