Libnet.ro
UNICEF

11:15

Corona Brasov - Astra Giurgiu: 2-5. Echipa orasului de sub Tampa a incheiat meciul in inferioritate numerica

Adevărul Adevărul,
Corona Brasov - Astra Giurgiu: 2-5. Echipa orasului de sub Tampa a incheiat meciul in inferioritate numerica

Corona Brasov - Astra Giurgiu: 2-5 / Astra a luat cele trei puncte din deplasarea disputata la Corona, la finalul unei partide in care formatia gazda a evoluat cu un om mai putin pe teren. continuă pe Adevărul

Astra Giurgiu a facut instructie cu nou-promovata Corona Brasov

Echipa de fotbal Astra Giurgiu a castigat duminica, in deplasare, cu scorul de 5-2 4-1) meciul disputat in compania nou-promovatei Corona Brasov. Fatai si Budescu au reusit cate o dubla in timp ce ultimul gol al giurgiuvenilor a fost reusit de William. Pentru gazde au marcat Stanescu si Olariu.

Astra Giurgiu se impune in Slovacia, scor 3-1 cu Trencin, in Liga Europa.

Echipa Astra Giurgiu a castigat, joi, in deplasare, cu scorul de 3-1 1-0), meciul cu formatia slovaca AS Trencin, contand pentru prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Europa, transmite Mediafax. Golurile partidei au fost marcate de Holubek 82, respectiv Budescu 8, Tembo 49 si Fatai 51. Au evoluat urmatoarele echipe: AS Trencin: Volesak - Cogley, Ramon, Klescik, Mazan - Baez Baris 60) - Mondek Frimmel 79), William, Stefanik, Holubek - Adi Malec 81). Antrenor: Lubos .

Europa League: Trencin - Astra Giurgiu, 1-3

Astra Giurgiu a invins, joi, in deplasare, pe Trencin cu scorul de 3-1, in turul trei preliminar din Europa League. Romanii au deschis repede scorul, in minutul 8, prin Budescu, cu un sut de la 25 de metri. Tembo a.

Avancronica AS Trencin - Astra Giurgiu (LIVE 18:00)

Astra si Trencin sunt doua echipe debutante in Europa League. Giurgiuvenii vor da piept cu o echipa slovaca in forma, care a invins campioana locala, intr-un meci contand pentru Turul 3 preliminar al Europa League live text pe onlinesport. ro, de la ora 18:00) .

Europa League: AS Tren269;n - Astra Giurgiu 1-3/ La un pas de play-off

Astra a facut un pas mare catre calificarea in play-off-ul Europa League dupa ce a invins, scor 3-1, in deplasare, pe AS Tren269;in, din Slovacia turul trei preliminar).

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )