Libnet.ro
UNICEF

01:05

Astra Giurgiu obtine prima victorie in Europa League: Campioana s-a impus cu 2-1 in deplasare la Plzen

B1 B1,
Astra Giurgiu obtine prima victorie in Europa League: Campioana s-a impus cu 2-1 in deplasare la Plzen

Etapa a treia din grupele Europa League a adus si prima victorie pentru o echipa romaneasca in doua competitie ca valoare din fotbalul european. Astra Giurgiu s-a impus cu 2-1 in deplasare in. continuă pe B1

Europa League: Viktoria Plzen - Astra 1-2/ Alibec, decisiv pentru campioana Romaniei

Dupa o serie de rezultate slabe, Astra a reusit sa se impuna pe terenul cehilor de la Viktoria Plzen, scor 2-1, in al treilea meci al Grupei E din Europa League. Alibec a deschis scorul in minutul 41 al partidei si tot el a contribuit si la al doilea gol, cand Horova a deviat mingea in propria poarta. Acelasi Horova s-a revansat pentru greseala comisa si a redus din diferenta in minutul 86. Dupa trei etape, giurgiuvenii au acumulat trei puncte si pastreaza sanse pentru primavara europeana.

Steaua ramane fara victorie in Europa League dupa 1-1 cu Zurich

Steaua a irosit o sansa mare de a bifa trei puncte contra elvetienilor de la FC Zurich, formatie pe care vicecampioana Romaniei a condus-o pe Arena Nationala dupa reusita lui Bojan Golubovic, prima pentru atacantul bosniac in tricoul ros-albastru. Zurich a profitat de pasul inapoi facut de Steaua pe final si a egalat cu patru minute inaintea finalului.

Echipele probabile la Steaua - Zurich si Plezen - Astra in Europa League

Steaua si Astra joaca diseara in Europa League. Steaua intalneste FC Zurich in Romania de la ora 20:00, iar Astra se deplaseaza la Plezen, meciul fiind de la ora 22:05.

Grafic: Steaua si Astra in Europa League

Steaua si Astra joaca joi in a treia runda a grupelor Europa League. Agentia online de pariuri sportiveBetano. coma relizat un grafic interesant inainte de aceste meciuri.

Europa League: Steaua lupta pentru calificare, Astra pentru onoare

Steaua si Astra joaca joi in a treia runda a grupelor Europa League. Agentia online de pariuri sportiveBetano. coma relizat un grafic interesant inainte de aceste meciuri.

Rezultatele meciurilor de joi din Europa League

Accesati aceasta pagina pentru a vedea programul complet al meciurilor de joi seara din grupele Europa League si rezultatele inregistrate.

Programul meciurilor de joi din Europa League

Accesati aceasta pagina pentru a vedea programul complet al meciurilor de joi seara din grupele Europa League.

Osmanlispor Villarreal, 2-2: Raul Rusescu, doua goluri fabuloase in Europa League

Osmanlispor a terminat la egalitate, 2-2, meciul jucat contra echipei spaniole Villarreal, in grupele Europa League. Nu in zadar se spune ca cel mai periculos scor este cel de 2-0. Raul Rusescu a fost.

Arbitru din Ungaria la Steaua-FC Zurich din Europa League

UEFA a anuntat brigada de arbitri care va oficia, joi de la 20:00, la partida dintre Steaua si FC Zurich din grupele Europa League.

Raul Rusescu a marcat doua goluri in Osmanlispor - Villarreal, 2-2, in Grupa L a Europa League

Internationalul roman Raul Rusescu, in varsta de 28 de ani, a marcat doua goluri in meciul Osmanlispor - Villarreal, incheiat cu scorul de 2-2, joi, in grupa L a Europa League, potrivit Mediafax. Villarreal este lider, cu 5 puncte, Osmanlispor se afla pe pozitia secunda, cu 4 puncte, la egalitate cu FC Zurich, in timp ce FC Steaua este pe ultima pozitie, cu doar doua puncte.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )