Libnet.ro
UNICEF

01:05

Europa League: Viktoria Plzen - Astra 1-2/ Alibec, decisiv pentru campioana Romaniei

Hotnews Hotnews,
 Europa League: Viktoria Plzen - Astra 1-2/ Alibec, decisiv pentru campioana Romaniei

Dupa o serie de rezultate slabe, Astra a reusit sa se impuna pe terenul cehilor de la Viktoria Plzen, scor 2-1, in al treilea meci al Grupei E din Europa League. Alibec a deschis scorul in minutul 41 al partidei si tot el a contribuit si la al doilea gol, cand Horova a deviat mingea in propria poarta. Acelasi Horova s-a revansat pentru greseala comisa si a redus din diferenta in minutul 86. Dupa trei etape, giurgiuvenii au acumulat trei puncte si pastreaza sanse pentru primavara europeana. continuă pe Hotnews

Tensiuni uriase la Astra inaintea meciului de azi cu Viktoria Plzen. Prima pentru titlu nu s-a platit nici acum

Astra Giurgiu va juca azi in Liga Europa cu cei de la Viktoria Plzen ora 22. 05, DolceSport 1), cu gandul la prima victorie din grupe, dar si la restantele financiare.

Astra Giurgiu obtine prima victorie in Europa League: Campioana s-a impus cu 2-1 in deplasare la Plzen

Etapa a treia din grupele Europa League a adus si prima victorie pentru o echipa romaneasca in doua competitie ca valoare din fotbalul european. Astra Giurgiu s-a impus cu 2-1 in deplasare in.

Echipele probabile la Steaua - Zurich si Plezen - Astra in Europa League

Steaua si Astra joaca diseara in Europa League. Steaua intalneste FC Zurich in Romania de la ora 20:00, iar Astra se deplaseaza la Plezen, meciul fiind de la ora 22:05.

Grafic: Steaua si Astra in Europa League

Steaua si Astra joaca joi in a treia runda a grupelor Europa League. Agentia online de pariuri sportiveBetano. coma relizat un grafic interesant inainte de aceste meciuri.

Europa League: Steaua lupta pentru calificare, Astra pentru onoare

Steaua si Astra joaca joi in a treia runda a grupelor Europa League. Agentia online de pariuri sportiveBetano. coma relizat un grafic interesant inainte de aceste meciuri.

Programul meciurilor de joi din Europa League

Accesati aceasta pagina pentru a vedea programul complet al meciurilor de joi seara din grupele Europa League.

Rezultatele meciurilor de joi din Europa League

Accesati aceasta pagina pentru a vedea programul complet al meciurilor de joi seara din grupele Europa League si rezultatele inregistrate.

Osmanlispor Villarreal, 2-2: Raul Rusescu, doua goluri fabuloase in Europa League

Osmanlispor a terminat la egalitate, 2-2, meciul jucat contra echipei spaniole Villarreal, in grupele Europa League. Nu in zadar se spune ca cel mai periculos scor este cel de 2-0. Raul Rusescu a fost.

Arbitru din Ungaria la Steaua-FC Zurich din Europa League

UEFA a anuntat brigada de arbitri care va oficia, joi de la 20:00, la partida dintre Steaua si FC Zurich din grupele Europa League.

Raul Rusescu a marcat doua goluri in Osmanlispor - Villarreal, 2-2, in Grupa L a Europa League

Internationalul roman Raul Rusescu, in varsta de 28 de ani, a marcat doua goluri in meciul Osmanlispor - Villarreal, incheiat cu scorul de 2-2, joi, in grupa L a Europa League, potrivit Mediafax. Villarreal este lider, cu 5 puncte, Osmanlispor se afla pe pozitia secunda, cu 4 puncte, la egalitate cu FC Zurich, in timp ce FC Steaua este pe ultima pozitie, cu doar doua puncte.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )