Libnet.ro
UNICEF

06:00

Astra Giurgiu revine de doua ori cu Dinamo si castiga in stil de mare campioana

Online Sport Online Sport,
Astra Giurgiu revine de doua ori cu Dinamo si castiga in stil de mare campioana

Condusa cu 1-0 si 2-1 pe teren propriu in meciul cu Dinamo din etapa a 9-a, penultima a sezonului, campioana Astra Giurgiu a revenit si in final s-a impus cu un spectaculos 4-2. continuă pe Online Sport

MINUT cu MINUT Liga 1, Astra Giurgiu-Dinamo 4-2

Deja campioana a Romaniei dupa ce Steaua a remizat cu Pandurii 1-1), Astra Giurgiu a intalnit-ope Dinamo de la ora 20:30 intr-un meci cu miza doar pentru oaspeti.

Astra Giurgiu castiga, in premiera, titlul de campioana in Liga 1

Astra Giurgiu este campioana Romaniei, dupa ce Steaua a terminat la egalitate, 1-1, in Bucuresti, cu Pandurii. Echipa lui Sumudica are cinci puncte in plus si va sarbatori titlul dupa meciul cu Dinamo. Astra devine astfel cea de-a 24- a echipa din fotbalul romanesc care reuseste sa castige cel mai important trofeu.

Liga I: Astra Giurgiu a primit trofeul, tricourile si medaliile de campioana

Echipa de fotbal Astra Giurgiu a primit trofeul de campioana a Romaniei, tricourile si medaliile de campioni, luni seara, pe stadionul 'Marin Anastasovici' din Giurgiu, dupa meciul cu Dinamo 4-2), din etapa a noua a fazei play-off a Ligii I, penultima a campionatului.

Steaua termina la egalitate cu Pandurii. Astra Giurgiu e noua campioana a Romaniei

Pentru prima data in istorie Astra Giurgiu este campioana Romaniei, titlu obtinut matematic cu o etapa inaintea finalului de sezon, dupa ce Steaua si Pandurii au incheiat la egalitate, scor 1-1.

Steaua face remiza cu Pandurii si Astra Giurgiu e noua campioana a Romaniei

Astra Giurgiu este virtual campioana a Romaniei la fotbal, dupa ce Steaua Bucuresti a terminat la egalitate cu Pandurii Targu Jiu, scor 1-1 0-0), duminica seara, pe Arena Nationala din Capitala,.

De la Olimpia Bucuresti la Astra Giurgiu: lista echipelor care au luat campionatul romanesc din 1910 pana acum

Editia din 2015-2016 a fost una istorica pentru Liga I: Astra a cucerit primul ei titlu, iar acest triumf a venit de o maniera impresionanta.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )