Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liga I: Astra Giurgiu a primit trofeul, tricourile si medaliile de campioana

Hotnews Hotnews,
 Liga I: Astra Giurgiu a primit trofeul, tricourile si medaliile de campioana

Echipa de fotbal Astra Giurgiu a primit trofeul de campioana a Romaniei, tricourile si medaliile de campioni, luni seara, pe stadionul 'Marin Anastasovici' din Giurgiu, dupa meciul cu Dinamo 4-2), din etapa a noua a fazei play-off a Ligii I, penultima a campionatului. continuă pe Hotnews

MINUT cu MINUT Liga 1, Astra Giurgiu-Dinamo 4-2

Deja campioana a Romaniei dupa ce Steaua a remizat cu Pandurii 1-1), Astra Giurgiu a intalnit-ope Dinamo de la ora 20:30 intr-un meci cu miza doar pentru oaspeti.

Astra Giurgiu castiga, in premiera, titlul de campioana in Liga 1

Astra Giurgiu este campioana Romaniei, dupa ce Steaua a terminat la egalitate, 1-1, in Bucuresti, cu Pandurii. Echipa lui Sumudica are cinci puncte in plus si va sarbatori titlul dupa meciul cu Dinamo. Astra devine astfel cea de-a 24- a echipa din fotbalul romanesc care reuseste sa castige cel mai important trofeu.

Astra Giurgiu revine de doua ori cu Dinamo si castiga in stil de mare campioana

Condusa cu 1-0 si 2-1 pe teren propriu in meciul cu Dinamo din etapa a 9-a, penultima a sezonului, campioana Astra Giurgiu a revenit si in final s-a impus cu un spectaculos 4-2.

Steaua termina la egalitate cu Pandurii. Astra Giurgiu e noua campioana a Romaniei

Pentru prima data in istorie Astra Giurgiu este campioana Romaniei, titlu obtinut matematic cu o etapa inaintea finalului de sezon, dupa ce Steaua si Pandurii au incheiat la egalitate, scor 1-1.

Steaua face remiza cu Pandurii si Astra Giurgiu e noua campioana a Romaniei

Astra Giurgiu este virtual campioana a Romaniei la fotbal, dupa ce Steaua Bucuresti a terminat la egalitate cu Pandurii Targu Jiu, scor 1-1 0-0), duminica seara, pe Arena Nationala din Capitala,.

Liga I Astra -Dinamo 4-2/ In stil de campioana

Astra Giurgiu si-a respectat blazonul si a castigat partida cu Dinamo Bucuresti, scor 4-2, chiar daca elevii lui Sumudica erau deja campioni dupa ce Steaua nu a reusit sa castige ieri. A fost un nou meci mare reusit de Alibec, care a marcat si a pasat decisiv.

De la Olimpia Bucuresti la Astra Giurgiu: lista echipelor care au luat campionatul romanesc din 1910 pana acum

Editia din 2015-2016 a fost una istorica pentru Liga I: Astra a cucerit primul ei titlu, iar acest triumf a venit de o maniera impresionanta.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )