Libnet.ro
UNICEF

05:15

Astra Giurgiu s-a calificat in turul doi preliminar al Ligii Europa

B1 B1,
Astra Giurgiu s-a calificat in turul doi preliminar al Ligii Europa

Astra Giurgiu s-a calificat, joi, in turul doi preliminar al Ligii Europa, dupa ce a invins, in retur, cu 2-0, pe slovenii NK Domzale, potrivit Mediafax. Golurile au fost inscrise de Dobrovoljci 50 autogol) si. continuă pe B1

Astra invinge din nou pe NK Domzale si se califica in turul doi preliminar al Ligii Europa

Echipa de fotbal Astra Giurgiu a invins joi, 11 iulie, cu scorul de 2-0 0-0 la pauza), formatia slovena NK Domzale intr-un meci contand pentru primul tur preliminar al Ligii Europa. in urma acestui rezultat giurgiuvenii s-au calificat mai departe urmand sa intalneasca in dubla mansa pe Omonia Nicosia.

Victor Hanescu s-a calificat in turul doi la Stuttgart

Tenismanul Victor Hanescu, locul 51 ATP, s-a calificat, marti, in turul doi al turneului de la Stuttgart Germania), dotat cu premii in valoare totala de 410. 200 de euro, informeaza site-ul oficial al.

Astra se califica in turul 2 preliminar al Europa League

La prima participare din istorie in cupele europene, formatia Astra Giurgiu a trecut fara probleme de primul tur preliminar al Europa League dupa ce a invins in ambele manse pe slovenii de la NK Domzale.

Pandurii va juca impotriva Levadiei Tallinn in turul 2 preliminar

Pandurii Tg. Jiu va intalni in turul 2 preliminar al Europa League formatia Levadia Tallinn din Estonia, dupa ce aceasta a eliminat gruparea galeza Balla Town cu scorul general de 3-2.

Adversar surpriza pentru Petrolul in turul 2 preliminar

Feroezii de la Vikingur au rasturnat toate calculele hartiei si s-au impus, joi seara, in deplasare, in fata formatiei finlandeze Inter Turku, obtinand astfel calificarea in turul 2 preliminar al Europa League.

O echipa din Insulele Feroe si doua din Luxemburg, calificate in turul doi al cupelor europene

Campioana Insulelor Feroe, EB/Streymur, si doua reprezentante ale Luxemburgului, AS Jeunesse Esch si FC Differdange 03, se numara printre formatiile care s-au calificat in turul al doilea preliminar din Liga.

S-au pus in vanzare biletele pentru mansa retur dintre Astra Giurgiu si NK Domzale

Oficialii clubului FC Astra au scos la vanzare biletele pentru meciul retur din Liga Europa. Tichetele costa intre 10 lei si 20 de lei si pot fi gasite la stadionul Marin Anastasovici si Piata Centrala din Giurgiu.

Meciul Astra-Steaua s-ar putea disputa in Giulesti

Dinu Gheorghe, presedintele clubului Astra Giurgiu, a declarat, joi, ca meciul cu Steaua din etapa a 2-a a Ligii 1 nu se va putea juca in orasul de la Dunare si trebuie cautata o alternativa.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )