Libnet.ro
UNICEF

18:45

Astra invinge din nou pe NK Domzale si se califica in turul doi preliminar al Ligii Europa

Adevărul Adevărul,
Astra invinge din nou pe NK Domzale si se califica in turul doi preliminar al Ligii Europa

Echipa de fotbal Astra Giurgiu a invins joi, 11 iulie, cu scorul de 2-0 0-0 la pauza), formatia slovena NK Domzale intr-un meci contand pentru primul tur preliminar al Ligii Europa. in urma acestui rezultat giurgiuvenii s-au calificat mai departe urmand sa intalneasca in dubla mansa pe Omonia Nicosia. continuă pe Adevărul

Astra Giurgiu s-a calificat in turul doi preliminar al Ligii Europa

Astra Giurgiu s-a calificat, joi, in turul doi preliminar al Ligii Europa, dupa ce a invins, in retur, cu 2-0, pe slovenii NK Domzale, potrivit Mediafax. Golurile au fost inscrise de Dobrovoljci 50 autogol) si.

O echipa din Insulele Feroe si doua din Luxemburg, calificate in turul doi al cupelor europene

Campioana Insulelor Feroe, EB/Streymur, si doua reprezentante ale Luxemburgului, AS Jeunesse Esch si FC Differdange 03, se numara printre formatiile care s-au calificat in turul al doilea preliminar din Liga.

Victor Hanescu s-a calificat in turul doi la Stuttgart

Tenismanul Victor Hanescu, locul 51 ATP, s-a calificat, marti, in turul doi al turneului de la Stuttgart Germania), dotat cu premii in valoare totala de 410. 200 de euro, informeaza site-ul oficial al.

Zhao lanseaza noul single Din nou feat. Silviu Pasca

Zhao lanseaza single-ul Din nou feat. Silviu Pasca, produs impreuna cu Serban Cazan de la HaHaHa Production. Dupa single-ul de debut Bani din cer feat. Adda si colaborarea de succes cu Maximilian si Spike la piesa Domnisoare, Zhao revine cu al doilea single, intitulat Din nou. Serban Cazan de la HaHaHa Production a produs instrumentalul .

Examenul de admitere la facultate ar putea deveni din nou obligatoriu. Andronescu: Avem sprijinul PSD

Examenul de admitere la facultate ar putea deveni din nou obligatoriu de anul viitor, sustine Ecaterina Andronescu, fostul ministru al Educatiei. Aceasta a declarat pentru Gandul ca exista sprijinul conducerii PSD.

In curand vom vedea din nou telefoane Panasonic in magazine

Dupa mai multe tentative nereusite de a-si face simtita prezenta pe piata internationala de smartphone-uri, cei de la Panasonic incearca din nou. Este imposibil ca cineva sa pronunte numele de Panasonic si primul lucru la care va ganditi sa fie telefoanele inteligente. Cred mai degraba va ganditi la baterii sau plasme, eventual laptopuri. Intamplarea face ca aceasta companie japoneza produce de foarte mult timp si smartphone-uri, doar ca respectivele produse se comercializeaza aproape exclusiv pe teritoriul tarii mama. Dotate cu .

Capitanul navei Costa Concordia, din nou in fata justitiei

Capitanulpachebotului Costa Concordia, care a a naufragiat la 13 ianuarie 2012 in apropierea insulei italiene Giglio, se va afla marti din nou in fata justitiei. Capitanul FrancescoSchettino, in.

Actionarul majoritar al Corint Targoviste, amendat, din nou, de ASF

Gheorghe Axinte, actionarul majoritar al Corint Targoviste simbol CONY) a fost amendat, din nou, de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara cu suma de 120. 000 lei, dupa ce nu si-a indeplinit obligatia sa faca o oferta publica de preluare OPP) adresata celorlalti actionari, conform legii.

Asociatiile auto acuza din nou Astra de ilegalitati: Achita doar 25-40% din despagubiri

Doua asociatii auto, ASSAI si ACODAREN , sustin ca soferii pagubiti de clienti RCA ai Astra Asigurari, cel mai mare asigurator in 2012, primesc de la companie o suma care reprezinta intre 25 si 40% din costurile reparatiei autovehiculului.

Asociatiile auto acuza din nou Astra de ilegalitati la RCA. ASF a solicitat clarificari

Doua asociatii auto, ASSAI si ACODAREN , sustin ca soferii pagubiti de clienti RCA ai Astra Asigurari, cel mai mare asigurator in 2012, primesc de la companie o suma care reprezinta intre 25 si 40% din costurile reparatiei autovehiculului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )