Libnet.ro
UNICEF

15:00

Astra joaca pragmatic si avanseaza in Europa League

Online Sport Online Sport,
Astra joaca pragmatic si avanseaza in Europa League

Astra Giurgiu s-a calificat joi seara in Turul 3 preliminar al Ligii Europa, dupa un 0-0 acasa cu scotienii de la Inverness, pe care echipa din Romania a reusit sa ii tina in frau. Astra joaca in Turul 3 cu castigatoarea dintreWest Ham United Anglia) siBirkirkara Malta),prima mansa pe 30 iulie, iar a doua pe6 august. Meciul dintre Birkirkara si West ham se joaca acum, este 1-0 pentru maltezi, dupa ce in tur in Anglia fusese tot 1-0. Englezii joaca acum in inferioritate numerica. continuă pe Online Sport

LIVE Europa League: FC Botosani-Legia Varsovia (20:00) si Astra Giurgiu-Inverness (21:00)

Urmariti joi seara live text pe onlinesport. ro cele doua meciuri ale echipelor romanesti implicate in turul 2 preliminar al Europa League: FC Botosani-Legia Varsovia 20:00) si Astra Giurgiu-Inverness 21:00). Botosani a pierdut in tur cu 1-0, in timp ce Astra s-a impus in prima mansa cu 1-0 in deplasare.

Europa League: FC Botosani paraseste competitia, dupa 0-3 cu Legia Varsovia; Astra Giurgiu - Inverness 0-0 si giurgiuvenii se califica

FC Botosani a fost invinsa de formatia poloneza Legia Varsovia cu scorul de 3-0 2-0), joi seara, pe Stadionul Municipal din Botosani, in mansa secunda a turului doi preliminar al Europa League la fotbal, dupa ce fusese invinsa si in primul joc, cu 1-0, potrivit Agerpres. Asta Giurgiu a terminat la egalitate, scor 0-0, returul cu formatia scotiana Inverness Caledonian Thistle si se califica mai departe gratie victoriei din meciul tur, scor 1-0.

Astra, calificare chinuita in turul trei preliminar al Europa League

Calificare chinuita pentru Astra, in turul trei preliminar din Europa League, dupa o remiza alba pe teren propriu, contra lui Inverness. Elevii lui Marius Sumudica au facut un joc extrem de modest, in fata unui .

Rezultatele serii din Europa League si echipele calificate

Apasati aici pentru rezultatele serii din mansa a doua din Turul 2 al Europa League. Cu bold sunt marcate echipele calificate in Turul 3 preliminar. Turul 3 programeaza prima mansa pe 30 iulie, iar a doua pe6 august. Tragerea la sorti pentru play-off are loc pe 7august.

Asa am trait Europa League: Astra - Inverness 0-0 si FC Botosani - Legia 0-3

In Liga Europa, joi, s-au jucat meciurile FC Botosani - Legia 0-3 si Astra Giurgiu - Inverness 0-0. Apasati aici pentru a le revedea asa cum au fost live text pe onlinesport. ro.

LIVE Europa League: Astra - Inverness 0-0, Botosani - Legia (0-3 final)

In Liga Europa, joi, de la ora20:00 a inceputBotosani - Legia invinsa in tur cu 1-0pe terenul polonezilor), iar de la ora21:00 a intrat siAstra, carea batut in tur cu 1-0in deplasarea de laInverness. Detalii live text despre ambele meciuri, aici.

LIVE Europa League: Botosani - Legia 0-2, moldovenii au un joc bizar. Astra - Inverness (21:00)

In Liga Europa, joi, de la ora20:00 a inceputBotosani - Legia invinsa in tur cu 1-0pe terenul polonezilor), iar de la ora21:00 intraAstra, carea batut in tur cu 1-0in deplasarea de laInverness. Detalii live text despre ambele meciuri, aici.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )