Libnet.ro
UNICEF

13:30

Astra, calificare chinuita in turul trei preliminar al Europa League

Antena3 Antena3,
Astra, calificare chinuita in turul trei preliminar al Europa League

Calificare chinuita pentru Astra, in turul trei preliminar din Europa League, dupa o remiza alba pe teren propriu, contra lui Inverness. Elevii lui Marius Sumudica au facut un joc extrem de modest, in fata unui . continuă pe Antena3

Astra Giurgiu a remizat cu Inverness , scor 0-0, si s-a calificat in turul trei preliminar al Ligii Europa

Astra Giurgiu s-a calificat in turul trei preliminar al Ligii Europa, dupa ce a terminat la egalitate, scor 0-0, cu formatia Inverness CT, in mansa secunda a turului doi preliminar al competitiei.

Steaua va intalni Partizan Belgrad, in turul trei preliminar al Ligii Campionilor, daca trece de Trencin

Formatia sarba Partizan Belgrad a invins, scor 2-0, echipa Dila Gori Georgia) si s-a calificat in turul trei preliminar al Ligii Campionilor, unde va intalni Steaua, inca cazul in care campioana Romaniei va trece de AS Trencin Slovacia), in turul doi preliminar, anunta Mediafax.

Ganduri de calificare pentru Inverness

Perspectiva unei duble cu englezii de la West Ham United ii motiveaza suplimentar pe scotienii de la Inverness inaintea returului cu Astra Giurgiu din turul 2 preliminar al Europa League.

Astra joaca pragmatic si avanseaza in Europa League

Astra Giurgiu s-a calificat joi seara in Turul 3 preliminar al Ligii Europa, dupa un 0-0 acasa cu scotienii de la Inverness, pe care echipa din Romania a reusit sa ii tina in frau. Astra joaca in Turul 3 cu castigatoarea dintreWest Ham United Anglia) siBirkirkara Malta),prima mansa pe 30 iulie, iar a doua pe6 august. Meciul dintre Birkirkara si West ham se joaca acum, este 1-0 pentru maltezi, dupa ce in tur in Anglia fusese tot 1-0. Englezii joaca acum in inferioritate numerica.

LIVE Astra Giurgiu isi afla acum adversara din Turul 3 preliminar al Ligii Europa

West Ham United Anglia) siBirkirkara Malta) joaca acum partida directa din care Astra Giurgiu isi va afla adversara din Turul 3 preliminar al Ligii Europa. Astra a trecut joi seara in Turul 3 al Europa League, dupa 0-0 acasa cu Inverness.

Rezultatele serii din Europa League si echipele calificate

Apasati aici pentru rezultatele serii din mansa a doua din Turul 2 al Europa League. Cu bold sunt marcate echipele calificate in Turul 3 preliminar. Turul 3 programeaza prima mansa pe 30 iulie, iar a doua pe6 august. Tragerea la sorti pentru play-off are loc pe 7august.

Liga Campionilor: Partizanii din Belgrad s-au calificat in turul trei si o asteapta pe Steaua

Partizan Belgrad a obtinut marti calificarea in turul trei preliminar, faza in care o va intalni, mai mult ca sigur, pe Steaua. Ros-albastrii joaca miercuri returul cu Trencin ora 21.

LIVE Europa League: FC Botosani-Legia Varsovia (20:00) si Astra Giurgiu-Inverness (21:00)

Urmariti joi seara live text pe onlinesport. ro cele doua meciuri ale echipelor romanesti implicate in turul 2 preliminar al Europa League: FC Botosani-Legia Varsovia 20:00) si Astra Giurgiu-Inverness 21:00). Botosani a pierdut in tur cu 1-0, in timp ce Astra s-a impus in prima mansa cu 1-0 in deplasare.

Europa League: FC Botosani paraseste competitia, dupa 0-3 cu Legia Varsovia; Astra Giurgiu - Inverness 0-0 si giurgiuvenii se califica

FC Botosani a fost invinsa de formatia poloneza Legia Varsovia cu scorul de 3-0 2-0), joi seara, pe Stadionul Municipal din Botosani, in mansa secunda a turului doi preliminar al Europa League la fotbal, dupa ce fusese invinsa si in primul joc, cu 1-0, potrivit Agerpres. Asta Giurgiu a terminat la egalitate, scor 0-0, returul cu formatia scotiana Inverness Caledonian Thistle si se califica mai departe gratie victoriei din meciul tur, scor 1-0.

Champions League: Rezultate consemnate in turul doi preliminar

Marti s-au disputat mai multe partide contand pentru turul doi preliminar al Champions League la fotbal. APOEL Nicosia, Malmo FF si Maccabi sunt cateva din echipele care vor continua competitia.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )