Libnet.ro
UNICEF

11:45

Astrofizicianul Stephen Hawking a fost internat la un spital din Roma

B1 B1,
Astrofizicianul Stephen Hawking a fost internat la un spital din Roma

Stephen Hawking s-a internat in Spitalul Gemelli din Roma, unde sunt tratati suveranii pontifi, informeaza B1 TV. Potrivit unui purtator de cuvant, profesorul s-a simtit rau din cauza unor. continuă pe B1

Un ateu la Vatican. De ce face Stephen Hawking parte din Academia Pontificala

Astrofizicianul Stephen Hawking, un ateu declarat, a vizitat saptamana aceasta Vaticanul, pentru a participa la intalnirea anuala a membrilor Academiei Pontificale de Stiinta, informeaza.

Fizicianul Stephen Hawking, internat la spitalul suveranilor pontifi din Roma

Fizicianul si cosmologul Stephen Hawking 74 de ani), a fost internat joi la spitalul Gemelli din Roma, unde sunt tratati suveranii pontifi, pentru consultatii de rutina. Potrivit unui purtator de cuvant, nu a avut probleme grave de sanatate, scrie publicatia The Independent.

Stephen Hawking: Mancam prea mult si ne miscam prea putin

De data asta, Stephen Hawking nu a mai avertizat intreaga lume in legatura cu pericolul reprezentat de extraterestri si de roboti. Astrofizicianul a vorbit despre o alta mare problema a epocii moderne, in schimb: obezitatea. Video-ul de mai sus este o reclama pentru compania suedeza non-profit GEN-PEP, care promoveaza un stil de viata sanatos pentru [].

Stephen Hawking: Automatizarea si inteligenta artificiala va decima job-urile clasei de mijloc

Inteligenta artificiala si automatizare continua a sistemelor va duce la decimarea locurilor de munca destinate clasei de mijloc, ducand la dezechilibru pe piata muncii, avertizeaza fizicianul englez, Stephen Hawking.

O femeie denunta un caz aberant la un spital din Cluj. De 14 ani, ea figureaza pe lista de asteptare pentru un transplant renal, desi a gasit o persoana compatibila, care sa ii doneze rinichiul

O femeie a reclamat, miercuri, un caz revoltator care a avut loc la un spital din Cluj. De 14 ani, ea se afla pe o lista de asteptare pentru un transplant de rinichi. Initial, ea a fost programata pentru o interventie, insa cand a ajuns acolo i s-a spus ca nu este compatibila cu donatorul, desi primise acceptul de la Bucuresti. Din acest motiv, interventia nu a mai avut loc.

Din acest an, rezidentii isi pot alege repartizarea in orice spital din Romania

Din acest an, rezidentii in medicina, medicina dentara si farmacie isi pot alege repartizarea in orice spital din Romania in care sunt locuri sau posturi libere. Asta dupa ce.

FOTO. Lant de morti suspecte intr-un spital din Italia. Doctorul Moarte si Asistenta Ucigasa au fost arestati

Un medic anestezist si amanta sa, asistenta, au fost arestati de carabienierii italieni, fiind acuzati de uciderea mai multor pacienti. Procuratura din Busto Arsizio ancheteaza cinci morti suspecte in randul pacientilor internati la Spitalul Saronno, din Varesotto, relateaza cotidianul italian La Repubblica.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )