Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un atac armat pe aeroportul Fort Lauderdale din Miami, Florida s-a soldat cu 3 morti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un atac armat pe aeroportul Fort Lauderdale din Miami, Florida s-a soldat cu 3 morti

Un barbat inarmat ar fi impuscat mai multe persoane in incinta aerogarii. Bilantul actual se ridica la cel putin noua victime, dintre care trei ar fi murit, potrivit unor surse citate de presa. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO. Atac armat pe un aeroport din Florida. Cel putin cinci morti si noua raniti

Cel putin cinci persoane au fost ucise, iar multe altele sunt ranite dupa incidentul armat produs vineri in incinta Aeroportului Fort Lauderdale din statul american Florida.

Atac armat la Aeroportul Lauderdale din Florida: cel putin un mort si 9 raniti

Atac armat in Florida. Autoritatile americane au anuntat ca cel putin o persoana si-a pierdut viata, iar alte noua au fost ranite, dupa ce un atacator inarmat a deschis focul in incinta aeroportului international Luaderdale-Hollywood din Florida. Primele informatii arata ca politistii l-au capturat in viata pe atacator, trasmite NBC News.

Atac armat la Aeroportul Lauderdale din Florida: cel putin un mort si 9 raniti VIDEO

Atac armat in Florida. Autoritatile americane au anuntat ca cel putin o persoana si-a pierdut viata, iar alte noua au fost ranite, dupa ce un atacator inarmat a deschis focul in incinta aeroportului international Luaderdale-Hollywood, situat la aproximativ 34 de kilometri de metropola Milano. Primele informatii arata ca este vorba de un singur atacator, care este deja in custodia politiei locale, trasmite NBC News.

ATAC ARMAT intr-un restaurant din Istanbul! (FOTO)

Un atac armant a avut loc miercuri seara in orasul turc Istanbul. Politia asigura ca nu a fost vorba de un atatc terorist. in urma atacului, mai multe persoane au fost ranite. Indivizi.

Atac armat la Aeroportul Lauderdale din Florida: cel putin cinci morti si opt raniti. Atacatorul, un fost militar hispanic VIDEO UPDATE

Autoritatile americane au anuntat ca cel putin cinci persoane si-au pierdut viata, iar alte opt au fost ranite, dupa ce un atacator inarmat a deschis focul in incinta aeroportului international Lauderdale-Hollywood, situat la aproximativ 34 de kilometri de metropola Miami. Atacatorul, un tanar hispanic care sosise pe aeroportul din Florida cu un zbor din Alaska, se afla in custodia politiei locale, trasmite NBC News.

Atac armat la Aeroportul Lauderdale din Florida: cel putin cinci morti si opt raniti VIDEO UPDATE

Autoritatile americane au anuntat ca cel putin cinci persoane si-au pierdut viata, iar alte opt au fost ranite, dupa ce un atacator inarmat a deschis focul in incinta aeroportului international Luaderdale-Hollywood, situat la aproximativ 34 de kilometri de metropola Miami. Primele informatii arata ca este vorba de un singur atacator, care este deja in custodia politiei locale, trasmite NBC News.

Doi raniti intr-un atac armat la un restaurant din Istanbul

Doua persoane au fost ranite miercuri seara intr-un atac armat la un restaurant din cartierul Fatih, in Istanbul, scrie site-ul Memleket. com. tr.

VIDEO SUA: Atac armat intr-un aeroport din Florida, 5 persoane ucise si alte 8 ranite; agresorul a fost arestat

Un individ inarmat, ce purta un tricou cu Star Wars, a deschis focul, vineri, la un carusel de bagaje de pe Aeroportul International Fort Lauderdale-Hollywood din Florida sud-estul SUA), ucigand cel putin cinci persoane, inainte de a fi arestat de politie, au relatat autoritatile si martorii, potrivit Reuters.

Atac armat in Elvetia. Doi politisti, din orasul Rehetobel, au fost impuscati. Atacatorul este cautat de autoritati

Un barbat inarmat a atacat doi ofiteri de politie din orasul Rehetobel, din nordul Elvetiei. Suspectul ar fi deschis focul asupra ofiterilor, reusind sa fuge de la locul incidentului, informeaza Daily Mail.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )