Libnet.ro
UNICEF

14:30

Atac armat in baza militara unde Barack Obama isi tine avioanele

B1 B1,
Atac armat in baza militara unde Barack Obama isi tine avioanele

Baza aviatica Andrews din Maryland este inchisa joi, dupa ce o persoana ar fi deschis focul, a anuntat conducerea bazei pe Twitter, citata de News. ro. in baza sunt stationale avioanele Air Force. continuă pe B1

Atac armat la baza Andrews, unde stationeaza avioanele Air Force One

Baza aviatica Andrews din Maryland, unde sunt stationale avioanele Air Force One, este inchisa, dupa ce o persoana ar fi deschis focul, a anuntat conducerea bazei pe Twitter, scrie News. ro .

VIDEO Barack Obama a desemnat monumentul national american dedicat drepturilor comunitatii LGBT

Saptamana trecuta Barack Obama a desemnat legendarul bar Stonewall din New york City ca fiind primul loc al natiunii americane in care a fost purtata lupta pentru drepturile comunitatii LGBT, invocand necesitatea de a recunoaste diversitatea ce defineste natiunea si spiritul american.

UPDATE SUA: Alerta de securitate de la baza militara Andrews, cunoscuta pentru gazduirea aeronavelor Air Force One, a fost ridicata. Nu a existat niciun atacator inarmat

Baza militara americana Andrews este in inchisa din cauza informatiilor privind un atacator activ, personalul este directionat catre un adapost, potrivit unui tweet al bazei citat de Reuters. 15 Alerta a fost ridicata, nu a fost descoperita nicio amenintare. Primele echipe ce au intervenit la fata locului au stabilit ca nu exista nicio amenintare pentru baza militara si personalul acesteia, se arata intr-un mesaj postat pe pagina de Facebook a bazei. 28 Potrivit publicatiei militare Stars And Stripes, existenta atacatorului a fost confirmata iar Pentagonul a spus ca exista o situatie de baricadare la etajul trei al cladirii 1060.

Baza Andrews, unde sunt stationate avioanele presedintelui SUA, este inchisa din cauza unui atac armat

Baza aviatica Andrews din Maryland, unde sunt stationale avioanele Air Force One, este inchisa joi, dupa ce o persoana ar fi deschis focul, a anuntat conducerea bazei pe Twitter.

Alerta de securitate la o baza militara din Statele Unite

Baza aeriana Andrews, situata in statul american Maryland, a fost inchisa joi, pe fondul informatiilor privind prezenta unui individ cu o arma automata.

Panica la baza aviatica unde sunt stationate avioanele Air Force One! Un individ a intrat cu o arma in unitate

Baza Andrews din Maryland a fost inchisa dupa ce o persoana a anuntat serviciul de urgenta ca a auzit focuri de arma in apropiere de o facilitate medicala din apropiere, arata B1 TV. Toate.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )