Libnet.ro
UNICEF

10:15

Atac armat la un club de noapte din Germania. Doi morti si mai multi raniti

România Liberă România Liberă,
Atac armat la un club de noapte din Germania. Doi morti si mai multi raniti

Cel putin doua persoane au fost ucise si mai multe au fost ranite intr-un atac armat care a avut loc la un club de noapte din orasul german Konstanz, a anuntat Politia. continuă pe România Liberă

UPDATE Atac armat intr-o discoteca din Germania: doi morti si mai multi raniti. Atacatorul este un cetatean irakian

Doua persoane au fost ucise, una dintre ele atacatorul si mai multe au fost ranite intr-un atac armat de la un club de noapte din orasul german Konstanz, a anuntul politia citata de BBC.

Accident TERIBIL pe Splaiul Independentei din Bucuresti: DOI MORTI si doi raniti grav, un TAXI facut ZOB (IMAGINI DRAMATICE)

UPDATE: Bilantul accidentul teribil de pe Spaliul Independetei din Bucuresti a crecut la doua persoane decedate si doi raniti grav. Cele doua victime erau soferii celor doua masini,un barbat in v.

Atac armat intr-o discoteca din Germania: un mort si trei raniti

Cel putin o persoana a fost ucisa si mai multe au fost ranite intr-un atac armat de la un club de noapte din orasul german Konstanz, a anuntul Politia citata de BBC.

Un mort si trei raniti intr-un atac armat la o discoteca din Germania

ACTUALIZARE 11:32 Politia germana a revizuit bilantul atacului de la discoteca la doi morti, inclusiv atacatorul Politia germana a revizuit bilantul atacului armat din cursul noptii de sambata spre duminica, de la o discoteca din orasul Konstanz, aflat la granita cu Elvetia, la doi morti, inclusiv atacatorul, trei raniti grav si o a patra persoana ranita mai usor, potrivit BBC. ------- Un atac armat a avut loc la un club de noapte din orasul german Konstanz, in urma caruia o persoana a fost ucisa si alte trei au fost ranite grav, potrivit BBC.

Atac armat soldat cu morti si raniti, intr-o discoteca din Germania

UPDATE: Cel putin doua persoane au murit si alte cateva au fost ranite intr-un incident armat in noaptea de sambata spre duminica intr-un club de noapte din orasul Konstanz,.

Atac armat intr-un club din Germania

Un atac armat a avut loc in noaptea de sambata spre duminica intr-un club din Germania. Doua persoane si-au pierdut viata in atacul care a avut loc in Konstanz, una dintre persoane .

Teroare in Germania. Numeroase victime dupa un atac armat

Doi oameni au murit si alti trei au fost raniti intr-un incident armat petrecut intr-un club din orasul german Constance, anunta politia citata de BBC. Un barbat a deschis focul in jurul.

Atac armat intr-o discoteca din Germania, soldat cu mai multi raniti. Ce s-a intamplat cu atacatorii

Mai multe persoane au fost ranite cu focuri de arma in noaptea de sambata spre duminica intr-o discoteca din Konstanz in Germania, a declarat politia locala, fara a oferi imediat.

UPDATE Un irakian a deschis focul intr-un club din Germania. O persoana a fost ucisa, trei sunt grav ranite / Politia spune ca nu a fost un atac terorist

Un barbat de 34 de ani a deschis focul duminica intr-un club din orasul Konstanz din sudul Germaniei, ucigand o persoana si ranind grav alte trei, a anuntat politia, potrivit Reuters. 43 Potrivit politiei, care a exclus varianta unui atac terorist, atacatorul era un cetatean irakian care locuia demulte vreme in tara si nu era solicitant de azil. Motivele barbatului, care a actionat singur sunt neclare. Investigatia icna este in desfasurare, dar circumstantele evenimentelor de la discoteca din seara dinaintea atacului sunt destul de clare si ne-a facut sa excludem contextul terorist, a spus un reprezentant al politiei.

UPDATE Un barbat a deschis focul intr-un club din Germania. O persoana a fost ucisa, trei sunt grav ranite

Un barbat de 34 de ani a deschis focul duminica intr-un club din orasul Konstanz din sudul Germaniei, ucigand o persoana si ranind grav alte trei, a anuntat politia, potrivit Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )