Libnet.ro
UNICEF

10:30

Atac armat in fata unei scoli din Marea Britanie

Antena3 Antena3,
Atac armat in fata unei scoli din Marea Britanie

Un barbat in varsta de 30 de ani a fost impuscat luni dimineata, in apropierea unei scoli primare de langa orasul Bury, situat in zona metropolitana Manchester, Marea Britanie, informeaza The. continuă pe Antena3

Marea Britanie: Atac armat in fata unei scoli primare

Luni dimineata, un barbat, in varsta de 30 de ani, a fost impuscat in apropierea unei scoli primare de langa orasul Bury, situat in zona metropolitana Manchester, Marea Britanie. Localnicii, care au.

TORNADA in Prahova! Acoperisul unei scoli din Poiana Tapului a fost smuls de vijelie (VIDEO, FOTO)

Acoperisul unei scoli din Poiana Tapului, Prahova, a fost smuls de vijelie care a durat doar 10 minute. Vantul care a suflat cu putere a aruncat acoperisul in curtea interioara a unitatii de invatamant.

Pescari din Marea Britanie, furiosi pe romnii care pescuiesc ilegal si se lauda pe Facebook cu crapii furati - The Sun

Un grup de romani fura crapi din iazuri pescuind ilegal in Marea Britanie si se lauda cu pestii in postari pe Facebook, au afirmat pescari britanici furiosi, relateaza The Sun, citat de Agerpres.

Diaspora moldoveneasca din Marea Britanie propune crearea unui Fond pentru dezvoltarea economica si sociala a Moldovei

Comunitatea moldovenilor din Marea Britanie propune crearea unui Fond pentru dezvoltarea economica si sociala a Republicii Moldova, cu atragerea fondurilor diasporei si altor investitori. Aceasta si alte propuneri au fost inaintate de reprezentantii comunitatii moldovenilor din Marea Britanie in cadrul unei intrevederi cu ministrul Afacerilor Externe, Tudor Ulianovschi, aflat in vizita de lucru in Regatul Unit al Marii Britanii, transmite IPN.

Atac armat in orasul suedez Malmo. Sunt mai multe victime

Mai multe persoane au fost ranite in urma unui atac armat produs luni seara in orasul Malmo, situat in sudul Suediei. Incidentul armat a avut loc in zona Drottninggatan. Cel putin cinci persoane au fost.

ATAC ARMAT: A deschis focul la un festival la care participau peste 1.000 de oameni! Bilantul victimelor

In New Jersey a avut loc un atac armat in care cel putin o persoana si-a pierdut viata si alte 20 au fost ranite. Un individ a deschis focul la un festival de arte. Patru persoane, inclusiv un copil de 13 ani.

ATAC ARMAT: A deschis focul la un festival la care participau peste 1.000 de oameni! Bilantul victimelor (VIDEO)

In New Jersey a avut loc un atac armat in care cel putin o persoana si-a pierdut viata si alte 20 au fost ranite. Un individ a deschis focul la un festival de arte. Patru persoane, inclusiv un copil de 13 ani.

Atac armat in Suedia. Patru persoane au fost ranite

Conform unor informatii din presa locala, cateva persoane au fost ranite, in urma unui atac armat in Malmo, Suedia, luni seara.

VIDEO SUA: Atac armat la un festival de arte din New Jersey: cel putin 20 de raniti; unul dintre atacatori a fost ucis

Cel putin 20 de persoane, printre care si un baiat de 13 ani, au fost ranite intr-un atac armat comis la un festival din Trenton, statul american New Jersey, scrie News. ro citand BBC.

VIDEO Atac armat la un festival de arte din New Jersey, soldat cu cel putin 20 de raniti

Cel putin 20 de persoane, printre care si un baiat de 13 ani, au fost ranite intr-un atac armat de la un festival din Trenton, New Jersey, scrie BBC.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )