Libnet.ro
UNICEF

09:30

Diaspora moldoveneasca din Marea Britanie propune crearea unui Fond pentru dezvoltarea economica si sociala a Moldovei

Adevărul Adevărul,
Diaspora moldoveneasca din Marea Britanie propune crearea unui Fond pentru dezvoltarea economica si sociala a Moldovei

Comunitatea moldovenilor din Marea Britanie propune crearea unui Fond pentru dezvoltarea economica si sociala a Republicii Moldova, cu atragerea fondurilor diasporei si altor investitori. Aceasta si alte propuneri au fost inaintate de reprezentantii comunitatii moldovenilor din Marea Britanie in cadrul unei intrevederi cu ministrul Afacerilor Externe, Tudor Ulianovschi, aflat in vizita de lucru in Regatul Unit al Marii Britanii, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Atac armat in fata unei scoli din Marea Britanie

Un barbat in varsta de 30 de ani a fost impuscat luni dimineata, in apropierea unei scoli primare de langa orasul Bury, situat in zona metropolitana Manchester, Marea Britanie, informeaza The.

Pescari din Marea Britanie, furiosi pe romnii care pescuiesc ilegal si se lauda pe Facebook cu crapii furati - The Sun

Un grup de romani fura crapi din iazuri pescuind ilegal in Marea Britanie si se lauda cu pestii in postari pe Facebook, au afirmat pescari britanici furiosi, relateaza The Sun, citat de Agerpres.

Marea Britanie: Atac armat in fata unei scoli primare

Luni dimineata, un barbat, in varsta de 30 de ani, a fost impuscat in apropierea unei scoli primare de langa orasul Bury, situat in zona metropolitana Manchester, Marea Britanie. Localnicii, care au.

Discutiile n Parlament pe Legea privind operatiunile petroliere offshore se prelungesc: Deputatii mai au de stabilit regimul fiscal pentru gazele din Marea Neagra

Deputatii din comisia pentru industrii au discutat luni mai multe articole din Legea privind derularea operatiunilor petroliere pe mare offshore). insa, discutiile asupra unui capitol esential din lege, cel referitor la modul in care vor fi taxata productia de gaze din Marea Neagra, au fost amanate pentru marti, urmand ca votul final in plenul Camerei Deputatilor sa fie dat saptamana viitoare. in ceea ce priveste partea mai tehnica din lege, cea legata de autorizatiile de construire, deputatii au convenit luni scutirea operatorilor de la obligatia de a obtine planurile urbanistice zonale pentru lucrarile subterane pana la terminalele de coasta. intr-un fel, s-a revenit la forma trimisa initial de Guvern in Parlament, care apoi a fost modificata de Senat.

Tara care nu crede in masini autonome. De ce nu le pune inca pe strazi

In timp ce intreaga omenire, cel putin cei din tarile dezvoltate, se pregatesc de ani buni pentru masini complet autonome, se pare ca lucrurile nu sunt chiar asa simple. Cel putin din perspectiva britanicilor. Un studiu realizat in Anglia de Thatcham Research in colaborare cu Asociatia Asiguratorilor din Marea Britanie ABI) atrage atentia asupra faptului [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )