Libnet.ro
UNICEF

18:45

Atac armat in Houston. Doua persoane au murit si sase au fost ranite (VIDEO)

B1 B1,
Atac armat in Houston. Doua persoane au murit si sase au fost ranite (VIDEO)

Atac armat la un service auto din Houston. Doua persoane, printre care si atacatorul, au murit, iar alte sase au fost ranite, inclusiv doi ofiteri de politie, dupa ce un barbat a deschis focul, informeaza B1. continuă pe B1

Impact devastator intre doua masini. Doua persoane au murit pe loc, iar alte doua au ajuns in stare grava la spital dupa un accident misterios

Accident teribil la iesirea din localitatea Truestesti, judetul Botosani. Doua masini s-au izbit frontal pe drumul ce ducea la Stefanesti. Doi barbati au murit pe loc, iar altii doi se afla internati in stare grava la spital.

Atac armat in Houston: Doi morti si un ranit

Un suspect a fost ucis si un al doilea ranit intr-un incident armat la Houston sudul Statelor Unite), in timp ce o alta persoana a fost gasita moarta intr-un vehicul, a anuntat politia duminica, informeaza Reuters.

Accident rutier in judetul Botosani: Doua persoane au murit, alte doua au fost ranite

Doua persoane au murit si alte doua au fost ranite, duminica seara, in urma unui accident rutier care a avut loc pe raza localitatii Babiceni din comuna Trusesti, judetul Botosani. Un autoturism si o autoutilitara s-au ciocnit frontal la iesirea din Babiceni, dupa ce unul dintre soferi a intrat pe contrasens.

Scene teribile in Vrancea: Doua persoane au murit, iar o alta se afla in stare grava, dupa ce masina in care se aflau a fost spulberata de tren (VIDEO)

Scene teribile in Vrancea. Doua persoane si-a pierdut viata, iar o alta se afla in stare grava, dupa ce masina in care se aflau a fost spulberata de tren. Soferul nu a oprit la trecerea de.

Tragedie pe calea ferata in Vrancea. Doua persoane au murit si alta este in stare grava, dupa ce o masina a fost spulberata de tren

Soferul unei Dacia Logan a fortat trecerea la nivel cu calea ferata, desi fusese avertizat ca urma sa treaca un tren.

Doua persoane au murit, iar o a treia este in coma dupa ce un tren a acrosat un autoturism in Vrancea

Doua persoane au decedat, iar o a treia este in coma dupa ce un tren a acrosat astazi un autoturism, in preajma localitatii vranceane Slobozia Ciorasti, a informat comisarul sef Catalin Stegarescu, potrivit Agerpres.

Huston: Doua persoane, ucise intr-un incident armat

Doua persoane au murit, duminica, intr-un incident armat care a avut loc in orasul american Houston, iar o alta persoana a fost ranita.

Atac armat in vestul Venezuelei. 11 persoane au murit

11 persoane au murit, duminica, in urma unui atac armat care a avut loc in vestul Venezuelei.

Panica la Paris! Doua persoane au fost ranite intr-un atac armat (VIDEO)

Atac armat in Paris, in apropiere de Champs-Elysees! Doua persoane au fost ranite, arata B1 TV. Una dintre victime, in varsta de 32 de ani, a fost ranita extrem de grav, a.

Atac armat in Paris. Un politist si un civil au fost raniti

Doua persoane, dintre care un politist, au fost ranite duminica dimineata intr-un atac armat in Paris, in apropiere de Champs-Elysees, cauzele atacului ramanand necunoscute.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2115 seconds )