Libnet.ro
UNICEF

15:15

Atac armat intr-o scoala din Colorado. Un licean si-a ranit doi colegi, dupa care s-a sinucis

Antena3 Antena3,
Atac armat intr-o scoala din Colorado. Un licean si-a ranit doi colegi, dupa care s-a sinucis

Un elev al unui liceu din Colorado, SUA, a deschis focul vineri in scoala sa, ranind doi colegi inainte de a se sinucide, au anuntat autoritatile, informeaza AFP. Suspectul a fost gasit in interiorul scolii. continuă pe Antena3

Un nou incident armat intr-un liceu din SUA

Doi studenti au fost raniti vineri in urma unui incident armat intr-un liceu din Colorado. Atacatorul s-a sinucis ulterior, conform autoritatilor americane, informeaza AFP. Conform surselor, tragatorul e un fost profesor al liceului in care s-a produs incidentul.

SUA. Ceremonie in memoria victimelor de scoala din Newtown.

O ceremonie in memoria celor 20 de copii si sase adulti ucisi in urma cu aproape un an la scoala din Newtown Connecticut, nord-est), un masacru care a traumatizat Statele Unite a fost organizata joi la Washington. Locuitori din Newtown, familiile victimelor si sute de alte persoane s-au adunat, la apelul Fundatiei Newtown, la catedrala nationala din capitala pentru o seara de veghe in memoria victimelor atacului, dar si pentru a cere o reglementare mai stricta a armelor de foc, potrivit .

Explozie intr-un bloc din Arad: O baschetbalista a ajuns la spital cu arsuri grave

Otanara a fost ranita in urma unei explozii petrecute la un bloc de garsoniere din Arad. Deflagratia s-a produs in urma unei acumulari de gaze. in urma exploziei, o baschetbalista a fost ranita,.

Gest SOCANT intr-un mall din China. Satul sa mai stea dupa iubita, la cumparaturi, un barbat s-a aruncat de la etajul magazinului

Un barbat din China, in varsta de 38 de ani, satul sa mai mearga dupa iubita lui la cumparaturi in mall si sa ii care plasele cu pantofi si haine, s-a aruncat de la etajul al doilea al magazinului. Mii de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )