Libnet.ro
UNICEF

12:00

Atac armat intr-o statiune frecventata de occidentali pe Coasta de Fildes

România Liberă România Liberă,
Atac armat intr-o statiune frecventata de occidentali pe Coasta de Fildes

Cel putin 11 persoane, inclusiv un copil de cinci ani, au fost omorate de un grup de barbati, care au deschis focul asupra unui hotel dintr-o statiune din Coasta de Fildes, frecventata de occidentali. continuă pe România Liberă

Atac armat intr-o statiune balneara din Coasta de Fildes, frecventata de turisti occidentali: Cel putin 16 morti, dintre care 4 europeni

Un atac armat care a vizat 3 hoteluri a avut loc duminica in statiunea balneara Grand-Bassam din Coasta de Fildes, frecventata de turisti occidentali si situata la 40 de kilometri est de Abidjan, centrul comercial si bancar al tarii. Atacul s-a soldat cu cel putin 16 morti, dintre care 4 europeni. Atacul a fost revendicat de AQMI, organizatia al Qaida in Maghrebul Islamic, potrivit AFP.

Atac armat cu 11 morti, pe Coasta de Fildes, intr-o statiune frecventata de occidentali

Cel putin 11 persoane, inclusiv un copil de cinci ani, au fost omorate de un grup de barbati, care au deschis focul asupra unui hotel dintr-o statiune din Coasta de Fildes, frecventata de occidentali.

12 persoane ucise intr-un atac armat in Coasta de Fildes

Cel putin 12 persoane, inclusiv patru europeni, au fost ucise duminica in Coasta de Fildes, dupa ce barbati inarmati au deschis focul intr-o statiune frecventata de turisti occidentali, a.

Atac armat in Franta. Un om a murit

O persoana a murit si o alta a fost ranita joi, intr-un atac armat care a vizat doi indivizi, in parcarea unei clinici din orasul francez Montpellier, a informat Parchetul, citat de publicatia Midi.

UPDATE Coasta de Fildes: Atac armat la un hotel frecventat de turisti occidentali. Cel putin 12 persoane au fost ucise

Cel putin 12 oameni, dintre care patru europeni, au fost ucisi si zeci au fost raniti intr-un atac la un hotel din Coasta de Fildes frecventat de turisti occidentali, a declarat o sursa din politie pentru Reuters.

UPDATE Coasta de Fildes: Atac armat la un hotel frecventat de turisti occidentali. Cel putin 16 persoane au fost ucise

Cel putin 16 oameni, dintre care patru europeni, au fost ucisi si zeci au fost raniti intr-un atac la un hotel din Coasta de Fildes frecventat de turisti occidentali, a declarat o sursa din politie pentru Reuters. Atacul a fost revendicat de gruparea terorista Al-Qaida in Magrebul Islamic.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )