Libnet.ro
UNICEF

18:45

Atac armat intr-o scoala: mai multe victime

Antena3 Antena3,
Atac armat intr-o scoala: mai multe victime

Politia sustine ca cel putin doi oameni au fost raniti dupa ce un barbat a deschis focul la o scoala din Highland Ranch, Colorado. Atacul a fost confirmat de oficialii politiei, care au publicat pe Twitter. continuă pe Antena3

Panica la bordul unei aeronave. Mai multe victime, dupa ce un avion a intrat intr-o zona cu turbulente - VIDEO

A fost panica la bordul unei aeronave British Airways. Mai multi pasageri care plecasera de la Londra spre Florida au ajuns raniti grav la spital dupa ce avionul in care se aflau a intrat intr-o zona cu.

Un avion a luat foc pe principalul aeroport din Moscova. Sunt mai multe victime

Un avion de linie care trebuia sa decoleze de pe Aeroportul Seremetievo din Moscova era in flacari duminica dupa o aterizare de urgenta, au relatat mass-media ruse, conform carora mai multi pasageri au fost r?.

Accident grav pe DN 5, dupa ce un sofer a virat pe linia continua. Sunt mai multe victime, printre care si o femeie insarcinata

Patru persoane, printre care si o femeie insarcinata, au fost victimele unui accident rutier produs duminica seara pe DN 5 Bucuresti-Giurgiu, in dreptul localitatii Uzunu, dupa ce un sofer in varsta de 32.

VIDEO Seful Sectiei de ancheta a magistratilor, la audierile pentru postul de judecator CCR: Ce emite Comisia de la Venetia nu e obligatoriu / PSD a blocat mai multe intrebari ale opozitiei

Seful Sectiei de anchetare a magistratilor, Gheorghe Stan, a spus la audierea din Comisia juridica a Camerei Deputatilor pentru functia de judecator la CCR, ca ceeea ce transmite Comisia de la Venetia nu are caracter obligatoriu, insa in deciziile Curtii acestea sunt avute in vedere, fiind si explicate in hotarari. Presedintele Comisiei, Nicusor Halici PSD), a respins mai multe intrebari ale opozitiei pentru Gheorghe Stan, pe motiv ca sunt batjocoritoare sau prea complexe.

FOTO Inundatii in judetul Vaslui: mai multe gospodarii si drumuri sunt afectate in urma ploilor torentiale

Autoritatile din Vaslui sunt in alerta, mai multe localitati din nordul judetului fiind afectate de precipitatiile abundente ce aucazut in zona in noaptea de luni spre marti. Judetul Vaslui se afla sub atentionare cod galben de ploi.

Procurorul general s-a intalnit cu mai multe asociatii pe tema dosarelor Revolutiei, Colectiv si 10 august

Procurorul general, Bogdan Licu, s-a intalnit, astazi, cu mai multe asociatii pe tema dosarelor Revolutiei, Colectiv si 10 august.

Cod portocaliu de furtuna in mai multe judete ale tarii

Vremea. ANM a emis cod portocaliu pentru mai multe judete ale tarii Sursa : Administratia Nationala de Meteorologie COD : PORTOCALIU Data emiterii : 06-05-2019 ora 15 Nr. mesajului :.

Presedintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, de acord cu modificarea Ligii Campionilor - Vrea mai multe meciuri intre cluburile de top

Presedintele FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, este in favoarea unei modificari a Ligii Campionilor la fotbal care sa permita mai multe meciuri intre echipele de top, relateaza Reuters.

Ploi torentiale si vijelii in Capitala si mai multe zone din tara. Mare grija!

Vestile din partea meteorologilor sunt din ce in ce mai proaste. Mai multe zone din tara vor fi afectate de vijelii si ploi torentiale incepand de luni. intre 15. 00 si 18. 00 intrain.

Coreea de Nord reia testele cu racheta lansand mai multe dispozitive cu raza scurta de actiune

Coreea de Nord a testat mai multe rachete cu raza scurta de actiune, potrivit unor informari transmise de Coreea de Sud. Oficialii citati de BBC spun ca acestea ar fi fost lansate de pe peninsula Hodo.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )