Libnet.ro
UNICEF

09:45

Coreea de Nord reia testele cu racheta lansand mai multe dispozitive cu raza scurta de actiune

Adevărul Adevărul,
Coreea de Nord reia testele cu racheta lansand mai multe dispozitive cu raza scurta de actiune

Coreea de Nord a testat mai multe rachete cu raza scurta de actiune, potrivit unor informari transmise de Coreea de Sud. Oficialii citati de BBC spun ca acestea ar fi fost lansate de pe peninsula Hodo. continuă pe Adevărul

VIDEO Mai multe case dintr-un sat din Constanta, in pericol dupa ce faleza Canalului Dunare-Marea Neagra s-a surpat

Mai multe locuinte din comuna Cumpana, judetul Constanta, sunt in pericol, dupa ce un mal de pamant din apropierea Canalului Dunare-Marea Neagra s-a surpat. O comisie tehnica de evaluare, constituita prin ordin al prefectului, va evalua situatia, transmite Mediafax.

Mai multe drumuri judetene si comunale din Buzau vor fi modernizate pana la sfarsitul anului

Cele mai multe dintre aceste sosele au importanta turistica si vor fi modernizate din fondurile proprii ale judetului, dar si din fonduri alocate de guvern. 80 de kilometri de drumuri din judet vor fi modernizate, 4 milioane de euro fiind suma alocata de Consiliul Judetean Buzau, in 2019, pentru asflatari.

EURES: 373 locuri de munca vacante in Spatiul Economic European. De unde vin cele mai multe oferte, ce cauta angajatorii

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 373 locuri de munca vacante in 14 state. Cele mai multe oferte vin din Spania, unde se cauta muncitori agricoli.

Alerta! Meteorologii anunta inundatii in mai multe judete

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis mai multe avertizari hidrologice Cod Galben si Cod Portocaliu. Avertizare hidrologica Cod GALBEN si Cod PORTOCALIU FENOMENELE VIZATE:.

Marti dupa ora16.000 se produc cele mai multe accidente rutiere in Capitala. Unde sunt zonele critice si care snt principalele cauze

Cele mai multe accidente din Capitala se produc martea, dupa ora 16:00, iar printre zonele critice se numara Soseaua Berceni, bulevardul Iuliua Maniu si Calea Dorobantilor, potrivit informatiilor Brigazii Rutiere, noteaza Mediafax. in primele trei luni ale anului 2019, in Capitala au fost inregistrate 135 accidente rutiere grave.

Marti dupa ora 16.00 se produc cele mai multe accidente rutiere in Capitala. Unde sunt zonele critice si care sunt principalele cauze

Cele mai multe accidente din Capitala se produc martea, dupa ora 16:00, iar printre zonele critice se numara Soseaua Berceni, bulevardul Iuliua Maniu si Calea Dorobantilor, potrivit informatiilor Brigazii Rutiere, noteaza Mediafax. in primele trei luni ale anului 2019, in Capitala au fost inregistrate 135 accidente rutiere grave.

ANRE: Romania importa mai multe gaze, la un pret mult mai mare

Romania a importat in luna ianuarie 2019 o cantitate de gaze de 4,2 milioane de MWh, in crestere cu 55% fata de aceeasi luna a anului trecut, la un pret mai mare cu 37%, potrivit unui raport al Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie ANRE).

Mai multe orase germane au interzis circulatia masinilor diesel Euro 4 anul acesta. La jumatatea anului ar putea muta interdictia la Euro 5

In orasele Stuttgart, Leipzig, Berlin, Munchen si Hamburg, este interzisa anul acesta circulatia masinilor diesel mai vechi de Euro 4. La jumatatea anului, primariile vor decide daca vor muta interdictia la autoturismele diesel Euro 5, intrucat.

Raliul Argesului inchide mai multe sectoare de circulatie pe DN73 C si DN7C

Raliul Argesului Catena Powered by Peugeotdebuteaza joi seara, in Piata Vasile Milea, cu o prezentare oficiala a echipajelor si o sesiune de autografe, urmate de startul festiv. in perioada 3-4 mai 2019, au loc competiiile propriu-zise, pentru desfasurarea carora Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunta oprirea circulatiei pe trei tronsoane de pe doua drumuri nationale ce traverseaza judetul.

UPDATE Avertizare meteo de vant puternic si cod portocaliu de inundatii in mai multe judete si in Capitala

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un nou cod galben de vant valabil miercuri, 1 mai, intre orele 10 si 21. Codul vizeaza 18 judete din sudul, sud-estul si sud-vestul tarii, inclusiv litoralul romanesc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )