Libnet.ro
UNICEF

15:45

Un avion a luat foc pe principalul aeroport din Moscova. Sunt mai multe victime

Antena3 Antena3,
Un avion a luat foc pe principalul aeroport din Moscova. Sunt mai multe victime

Un avion de linie care trebuia sa decoleze de pe Aeroportul Seremetievo din Moscova era in flacari duminica dupa o aterizare de urgenta, au relatat mass-media ruse, conform carora mai multi pasageri au fost r?. continuă pe Antena3

Tragedie in Rusia! Un avion a luat foc pe principalul aeroport din Moscova. Cel putin 13 oameni au murit

Un avion de linie care trebuia sa decoleze de pe Aeroportul Seremetievo din Moscova era in flacari duminica dupa o aterizare de urgenta, au relatat mass-media ruse, conform carora mai multi pasageri au fost r?.

FOTO Un Galaxy S10 5G a luat foc, iar Samsung acuza utilizatorul

Din ce in ce mai multe telefoane cu capacitati 5G sunt asteptate sa apara anul acesta, insa deja apar primele probleme: un Samsung Galaxy S10 5G a luat foc dupa numai 6 zile de utilizare.

VIDEO Doua case au luat foc in Bucuresti, pompierii au intervenit cu 6 echipaje

Pompierii bucuresteni au intervenit, duminica dimineata, la doua case din Capitala ce au luat foc, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta.

VIDEO UPDATE Rusia: Un avion Suhoi de pasageri a aterizat de urgenta, din cauza unui incendiu la bord; cel putin 13 morti

Un avion rusesc Suhoi al Aeroflot a aterizat de urgenta duminica pe aeroportul moscovit Sheremetyevo, din cauza unui incendiu la bord, a anuntat agentia ruseasca Interfax, preluata de Reuters. UPDATE: 13 oameni si-au pierdut viata in accidentul aviatic produs pe aeroportul din Moscova, anunta agentia de presa TASS, citand surse medicale.

Orientul Mijlociu a luat foc! Ploaie de RACHETE in Gaza: Riposta masiva a ARMATEI israeliene (VIDEO)

Peste 400 de rachete au fost lansate, incepand de sambata dimineata, din Gaza spre Israel, iar fortele armate israeliene au ripostat, iar in confruntari au murit un israelian si sapte palestinieni, scrie Haar.

VIDEO Risc extrem in Ramnicu Valcea dupa ce a luat foc diluantul dintr-un depozit. Nor negru de fum toxic deasupra orasului, populatia alertata

In urma unui incendiu izbucnit vineri dupa-amiaza la un depozit de materiale de constructie din Ramnicu Valcea orasul a fost cuprins de un mare nor de fum negru.

Alerta in comuna constanteana Cumpana. Pamantul a luat-o la vale, iar oamenii sunt speriati ca si-ar putea pierde casele

Zeci de gospodarii din comuna constanteana Cumpana sunt in pericol din cauza alunecarilor de teren. Pamantul a luat-o la vale, iar oamenii sunt speriati ca si-ar putea pierde casele. Alunecarile sunt.

VIDEO Asteptarea a luat sfarsit - Roger Federer, din nou pe zgura

Dupa ce in ultimele sezoane a preferat sa sara peste perioada de zgura din calendarul competitional, Roger Federer s-a intors pe terre battue cu ocazia sezonului 2019. Elvetianul a putut fi vazut la treaba in Caja Magica, in tribunele impunatoarei arene madrilene fiind multi fani veniti sa-l vada din nou pe Federer pe suprafata rosie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )