Libnet.ro
UNICEF

00:06

Atac armat in Statele Unite. Sunt cel putin 11 morti

Antena3 Antena3,
Atac armat in Statele Unite. Sunt cel putin 11 morti

UPDATE - Barbatul inarmat care a deschis focul sambata si a facut mai multe victime intr-o sinagoga din orasul american Pittsburgh, statul Pennsylvania, s-a predat politiei, relateaza AFP. Cel putin. continuă pe Antena3

Atac armat in Statele Unite. Sunt mai multe victime

Un atacator a deschis sambata focul intr-o sinagoga din orasul Pittsburgh din statul american Pennsylvania. Cel putin patru persoane au fost ucise. Mai inainte, autoritatile locale au anuntat ca.

Atentat terorist al talibanilor. Sunt cel putin 18 victime

Cel putin cinci persoane, printre care doi politisti, au fost ucise sambata intr-un atentat sinucigas cu masina-capcana produs in provincia afgana centrala Wardak si revendicat de talibani, transmit AFP s.

Atac cu cutitul la o gradinita din China: Cel putin 14 copii raniti

O femeie a atacat cel putin 14 copii cu un cutit de bucatarie la o gradinita din orasul Chongqing din centrul Chinei, a anuntat vineri politia locala, potrivit CNN, citat de Mediafax.

Ministrul Apararii, declaratie incredibila despre militarii romani: Statele Unite ne-au spus transant, cu Romania alaturi nu avem niciun fel de emotii

Mihai Fifor a fost invitat de Ziua Armatei, la Antena 3. Ministrul Apararii a declarat ca Statele Unite sunt foarte multumite de serviciile militarilor romani si cu ei alaturi nu au niciun fel de.

UPDATE Atac armat in SUA: Opt morti dupa ce un barbat a deschis focul intr-o sinagoga din Pittsburgh. Atacatorul a fost prins

Cel putin opt oameni au murit in urma unui atac cu arma de foc in Statele Unite. Potrivit AP, incidentul a avut loc in sinagoga din Pittsburgh.

UPDATE LIVE VIDEO Atac armat in SUA: Opt morti dupa ce un barbat a deschis focul intr-o sinagoga din Pittsburgh. Atacatorul a fost prins

Cel putin opt oameni au murit in urma unui atac cu arma de foc in Statele Unite. Potrivit AP, incidentul a avut loc in sinagoga din Pittsburgh.

UPDATE VIDEO Atac armat in SUA: Opt morti dupa ce un barbat a deschis focul intr-o sinagoga din Pittsburgh. Atacatorul a fost prins

Cel putin opt oameni au murit in urma unui atac cu arma de foc in Statele Unite. Potrivit AP, incidentul a avut loc in sinagoga din Pittsburgh.

UPDATE VIDEO Atac armat in SUA: 11 morti dupa ce un barbat a deschis focul intr-o sinagoga din Pittsburgh. Atacatorul a fost prins

Conform oficialilor americani, 11 persoane au murit in urma unui atac cu arma de foc in Statele Unite. Potrivit AP, incidentul a avut loc in sinagoga din Pittsburgh.

Cel putin 40 de luptatori ai Fortelor Democrate Siriene, ucisi de ISIS

Cel putin 40 de luptatori ai Fortelor Democrate Siriene, grupare sustinuta de Statele Unite ale Americii, au fost ucisi in Siria, potrivit Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului si agentiei Aamaq, o portavoce a Statului islamic, transmite Associated press.

Kremlinul se declara pregatit sa discute o vizita a lui Vladimir Putin n Statele Unite, n 2019

Kremlinul s-a declarat miercuri pregatit sa discute o eventuala vizita oficiala a presedintelui Vladimir Putin in Statele Unite, anul viitor, asa cum a sugerat consilierul Casei Albe pentru Securitatea nationala, John Bolton, potrivit AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1924 seconds )