Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atac la o baza militara americana din Kenya: Un militar si doi contractori civili americani au fost ucisi

Adevărul Adevărul,
Atac la o baza militara americana din Kenya: Un militar si doi contractori civili americani au fost ucisi

Un membru al personalului militar si doi contractori civili care lucrau pentru Departamentul Apararii au fost ucisi duminica la o baza militara americana din Kenya intr-un atac lansat de gruparea militanta islamista al-Shabaab, a anuntat US Africa Command. continuă pe Adevărul

Doua rachete au lovit o baza militara americana din Bagdad

Doua atacuri au vizat aproape simultan sambata seara Zona Verde ultrasecurizata din Bagdad si o baza.

Atac cu rachete in Bagdad. Au fost vizate Zona Verde, unde sunt sediile ambasadelor, si o baza militara americana, la 80 de kilometri de capitala

Un atac cu rachete a avut loc sambata seara in Bagdad, capitala Irakului. Zona Verde, foarte bine pazita si unde au sediul mai multe misiuni diplomatice, inclusiv Ambasada SUA, a fost tintita. O baza aeriana aflata la circa 80 de kilometri de capitala irakiana, unde sunt stationate trupe americane, a fost de asemenea atacata. Nu exista informatii despre morti, dar cel putin cinci oameni ar fi fost raniti.

Kenya: Combatanti islamisti ataca o baza militara americano-kenyana

Combatanti ai unei grupari islamiste somaleze shebab au lansat duminica un atac impotriva unei baze militare utilizate de forte americane si kenyene din Lamu in nordul Kenyei), potrivit unui responsabil local kenyan.

UPDATE: Zona Verde si o baza cu soldati americani, vizate aproape simultan de atacuri cu obuze si rachete in Irak

Doua atacuri au vizat aproape simultan sambata seara Zona Verde ultrasecurizata din Bagdad si o baza aeriana irakiana in care se aflau soldati americani aflata la nord de capitala, au declarat responsabili ai serviciilor de securitate citati de AFP. Atacurile au loc la o zi de la uciderea intr-un raid american in Irak a puternicului general iranian Qassem Soleimani. O militie pro-iraniana avertizeaza fortele de securitate nationale sa stea departe de bazele americane din Irak.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )