Libnet.ro
UNICEF

20:15

Atac terorist la Muzeul Bardo din Tunisia: 22 de morti, 40 de raniti

România Liberă România Liberă,
Atac terorist la Muzeul Bardo din Tunisia: 22 de morti, 40 de raniti

Un numar de 22 persoane au murit in urma unui atac terorist care a avut loc, miercuri, la Muzeul Bardo din Tunisia. Dintre aceste persoane, 17 erau turisti straini, din Italia, Germania, Polonia si Spania . continuă pe România Liberă

Atac terorist la Muzeul Bardo din Tunisia: 21 de persoane au murit

Un numar de 19 persoane au murit in urma atacului terorist care a avut loc miercuri la Muzeul Bardo din Tunisia. Dintre aceste persoane, 17 erau turisti straini, a anuntat premierul tunisian, Habib Essid, potrivit Mediafax.

Cel putin opt turisti au fost ucisi intr-un atac asupra Muzeului Bardo din Tunisia

Sunt momente de panica in muzeul din interiorul Parlamentului din Tunisia, unde 8 oameni au murit dupa ce doi barbati au deschis focul in cladire. Potrivit presei locale, atacatorii au luat aproximativ 200 de.

Cel putin 21 de persoane, ucise in criza ostaticilor din Tunisia. Ambasadorul roman, aflat in mijlocul atacului, a fost salvat la timp

Update 23. 13 - Bilantul atacului terorist comis miercuri la Muzeul Bardo din Tunisia este de 21 de morti, dintre care 17 sunt turisti straini, informeaza Fox News, potrivit Mediafax. Printre turistii.

Ministerul de Externe condamna atacul terorist din Tunisia

Ministerul de Externe a condamnat puternic atacul terorist comis, miercuri, la Muzeul Bardo din Tunis, soldat cu moartea a cel putin 17 turisti straini. MAE transmite condoleante familiilor victimelor si isi.

FOTO. Ambasador roman, prins intr-un atac terorist in Tunisia. Au fost ucisi sapte oameni

Ambasadorul roman in Tunisia a fost martorul unui atac terorist, inregistrat astazi in capitala tarii, Tunis.

19 persoane au fost ucise in criza ostaticilor din Tunisia. Ambasadorul roman, aflat in mijlocul atacului armat, a fost salvat la timp (VIDEO)

Premierul tunisian a declarat ca 17 turisti au fost ucisi in timpul asaltului intreprins de doi militanti inarmati, in muzeul din capitala tarii. Seful cabinetului tunisian, Habib Essid, a declarat criza ostat.

Ambasador roman, in mijlocul atacului armat din Tunisia in care au fost ucisi 8 oameni

Ambasadorul Romaniei in Tunisia se afla in cladirea in care a avut loc atacul la momentul in care 8 oameni au murit. Aceasta a fost atacata de persoane inarmate. Ambasadorul roman a fost evacuat in siguranta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )