Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel putin opt turisti au fost ucisi intr-un atac asupra Muzeului Bardo din Tunisia

Antena3 Antena3,
Cel putin opt turisti au fost ucisi intr-un atac asupra Muzeului Bardo din Tunisia

Sunt momente de panica in muzeul din interiorul Parlamentului din Tunisia, unde 8 oameni au murit dupa ce doi barbati au deschis focul in cladire. Potrivit presei locale, atacatorii au luat aproximativ 200 de. continuă pe Antena3

California: Cel putin doi morti si cinci raniti, intr-un incident armat

Doua persoane au murit si alte cinci au fost ranite intr-un incident armat care a avut loc, in noaptea de marti spre miercuri, la un magazin alimentar din localitatea Stockton, a anuntat Politia din California, conform Associated Press, citat de Mediafax.

Cel putin 24 de morti si 3.300 de sinistrati dupa trecerea Ciclonului Pam in Vanuatu

Cel putin 24 de persoane au murit, iar alte 3. 300 au ramas fara locuinte in Arhipelagul Vanuatu, dupa trecerea Ciclonului Pam. Unsprezece persoane au murit pe Insula Tafea, opt pe Insula Efate, iar cinci in.

Brazilia/accident de autocar: Cel putin 49 de persoane au murit si alte 10 au fost ranite

Cel putin 49 de persoane si-au pierdut viata si alte 10 au fost ranite intr-un accident de autocar, care a cazut sambata intr-o prapastie in statul brazilian Santa Catarina sud), potrivit autoritatilor locale, relateaza duminica AFP.

ACCIDENT de autocar: Cel putin 49 de morti si 10 raniti, dupa ce masina a cazut in prapastie

Cel putin 49 de persoane si-au pierdut viata si alte 10 au fost ranite intr-un accident de autocar, care a cazut sambata intr-o prapastie in statul brazilian Santa Catarina sud), potrivit autoritatilor.

Cel putin 24 de morti si 3.300 de sinistrati, in urma ciclonului Pam din Vanuatu

Cel putin 24 de persoane au murit, iar alte 3. 300 au ramas fara locuinte in Arhipelagul Vanuatu, dupa trecerea Ciclonului Pam, care a generat rafale de vant de pana la 300 de km/h, anunta Natiunile.

Cel putin 21 de persoane, ucise in criza ostaticilor din Tunisia. Ambasadorul roman, aflat in mijlocul atacului, a fost salvat la timp

Update 23. 13 - Bilantul atacului terorist comis miercuri la Muzeul Bardo din Tunisia este de 21 de morti, dintre care 17 sunt turisti straini, informeaza Fox News, potrivit Mediafax. Printre turistii.

FOTO. Ambasador roman, prins intr-un atac terorist in Tunisia. Au fost ucisi sapte oameni

Ambasadorul roman in Tunisia a fost martorul unui atac terorist, inregistrat astazi in capitala tarii, Tunis.

Ambasador roman, in mijlocul atacului armat din Tunisia in care au fost ucisi 8 oameni

Ambasadorul Romaniei in Tunisia se afla in cladirea in care a avut loc atacul la momentul in care 8 oameni au murit. Aceasta a fost atacata de persoane inarmate. Ambasadorul roman a fost evacuat in siguranta.

Monstru legislativ inventat de Guvernul Ponta: 26 de Ordonante de Urgenta au fost inghesuite intr-un singur act normativ

Guvernul Ponta a inventat o noua tehnica de aprobare a proiectelor de ordonanta de urgenta, astfel incat sa nu mai poata fi acuzat ca adopta pe banda rulanta astfel de acte normative. Inghesuie mai multe ordonante de urgenta, din orice domeniu, intr-una singura. Asa a aparut OUG nr. 2/2015 care cuprinde 26 de ordonante de urgenta din domenii care nu au nicio legatura intre ele: de la masuri din domeniul sportului sau culturale pana la masuri privind activitatea companiilor de stat. Mega-Ordonanta de Urgenta a fost publicata vineri seara in Monitorul Oficial. Specialistii in legislatie consultati de HotNews. ro spun ca este un precedent periculos. UPDATE Victor Ponta spune ca a fost aprobata o singura Ordonanta de Urgenta in acest an n. red. este de fapt a doua), si nu incorporeaza mai multe Ordonante de Urgenta, ci doar mai multe articole. Intrebat care este legatura dintre articole, Ponta a raspus ca toate sunt masuri financiare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2497 seconds )