Libnet.ro
UNICEF

12:30

Atacul dejucat de la mall-ul din Essen: Anchetatori au indicii privind legaturi cu Statul Islamic

Hotnews Hotnews,
 Atacul dejucat de la mall-ul din Essen: Anchetatori au indicii privind legaturi cu Statul Islamic

Politia germana a dejucat un posibil atac la un centru comercial din Essen, in vestul Germaniei, si exista indicii privind o legatura cu militanti ai Statului Islamic in acest caz, a declarat duminica ministrul german de Interne, Thomas de Maiziere, citat de Reuters. continuă pe Hotnews

Politia germana interogheaza doua persoane in legatura cu amenintarea ce a dus la inchiderea unui mall din Essen

Politia germana a perchezitionat sambata un apartament din orasul Oberhausen, aflat in apropiere de mall-ul din Essen inchis in urma unei amenintari, relateaza Reuters, precizand ca ofiterii interogheaza doua persoane.

Politia germana a ordonat inchiderea unui centru comercial din Essen

Politia germana a ordonat astazi inchiderea unui centru comercial din Essen, din landul Renania de Nord-Westfalia, din cauza unor dovezi concrete privind un posibil atac, relateaza Reuters.

Alerta in Germania. Politia din Essen a inchis un centru comercial dupa o noua amenintare terorista. Doi suspecti au fost retinuti

30: Politia din landul german Renania de nord - Westfalia a anuntat sambata arestarea a doi suspecti, dupa ce un important centru comercial din orasul Essen a fost inchis de teama unui atentat.

Alerta in Germania: Un centru comercial din Essen a fost evacuat. Exista informatii privind iminenta unui atac terorist (FOTO)

Un centru comercial din orasul german Essen a fost evacuat sambata dimineata in urma unei alerte privind iminenta unui atac terorist, informeaza Reuters. Este vorba despre a patra alerta de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )