Libnet.ro
UNICEF

23:15

Atacul impotriva Charlie Hebdo: manifestatii la New York, Washington si Montreal

Hotnews Hotnews,
 Atacul impotriva Charlie Hebdo: manifestatii la New York, Washington si Montreal

Infruntand un frig glacial, mai multe sute de persoane s-au reunit miercuri la New York, Washington si Montreal pentru a denunta atentatul impotriva saptamanalului francez Charlie Hebdo si a apara libertatea presei, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Manifestatii la New York, Washington si in Canada pentru denuntarea atentatului impotriva Charlie Hebdo

Sute de persoane s-au reunit, miercuri, la New York, Washington si in Canada pentru a denunta atentatul impotriva Charlie Hebdo si pentru a apara libertatea presei, relateaza AFP. Printre cei 300 de manifestanti.

Manifestatii in SUA si Canada dupa atentatul impotriva Charlie Hebdo

Cateva sute de persoane au manifestat miercuri in SUA si in Canada pentru a denunta atentatul impotriva Charlie Hebdo si pentru a apara libertatea presei.

Mii de oameni participa la o manifestatie in centrul Parisului, dupa atacul contra Charlie Hebdo (IMAGINI LIVE)

Mii de persoane participa joi, la Paris si in alte orase ale Frantei, la noi marsuri de solidaritate cu victimele atacului terorist care a vizat redactia Charlie Hebdo, relateaza Le Monde. Mii de persoane.

Mii de oameni, la o manifestatie in centrul Parisului, dupa atacul contra Charlie Hebdo

Mii de persoane au participat joi, la Paris si in alte orase ale Frantei, la noi marsuri de solidaritate cu victimele atacului terorist care a vizat redactia Charlie Hebdo, relateaza Le Monde. Mii de persoane.

VIDEO Atacul terorist de la Charlie Hebdo: Imagini cu Chrif Kouachi din 2004

Cherif Kouachi, unul dintre cei doi frati suspectati ca au organizat atacul de miercuri de la sediul Charlie Hebdo, a aparut in 2004 in emisiunea Piece a Conviction. Tanarul din imagini apare ca un adolescent francez pasionat de muzica rap, precum multi altii de varsta lui.

Marine Le Pen propune din nou un referendum asupra introducerii pedeapsei capitale, dupa atacul asupra Charlie Hebdo

Marine Le Pen, presedinta Frontului National FN), a declarat joi, in urma atentatului de la redactia Charlie Hebdo din Paris, la postul France 2 ca daca va fi aleasa presedinte al Frantei, intentioneaza sa declanseze un referendum pe tema pedepsei cu moartea, relateaza Le Parisien.

Sefa FMI, la manifestatiile impotriva atentatului Charlie Hebdo: Atacul din Paris pune sub semnul indoielii libertatea de exprimare

Sute de persoane s-au reunit miercuri la New York, Washington si in Canada pentru a denunta atentatul impotriva Charlie Hebdo si pentru a apara libertatea presei, relateaza Mediafax , care citeaza AFP.

Iranul denunta atacul de la sediul Charlie Hebdo: Este un act strain islamului

Iranul a denuntat miercuri atacul comis la sediul saptamanalului satiric francez Charlie Hebdo, soldat cu 12 morti, apreciind ca orice act terorist contra unor persoane) nevinovate este strain gandirii si.

Solidaritate. Peste 30.000 de oameni s-au adunat la Paris, dupa atacul de la publicatia Charlie Hebdo

Update 20. 50- Numarul celor care s-au adunat, miercuri seara, in Piata Republicii din Paris, in semn de solidaritate dupa atentatul asupra publicatiei franceze Charlie Hebdo, a crescut la 30. 000 de oameni.

Un presedinte musulman la Palatul Elysee? Legatura dintre cel mai nou roman al lui Michel Houellebecq si atacul terorist de la Charlie Hebdo

In ziua in care mai multe persoane inarmate intrau cu arme automate in sediul din Paris al ziarului de satira Charlie Hebdo si omorau cel putin 12 persoane, in librariile din Franta aparea cel mai asteptat ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2049 seconds )