Libnet.ro
UNICEF

22:01

Atena. Anarhistii au incendiat mai multe sedii ale partidului de extrema-stanga Syriza

Antena3 Antena3,
Atena. Anarhistii au incendiat mai multe sedii ale partidului de extrema-stanga Syriza

Militanti anarhisti au incendiat trei filiale din Atena ale formatiunii de extrema-stanga Syriza, aflata la putere in Grecia, informeaza site-ul publicatiei Kathimerini, preluat de Mediafax. Incidentele au avut. continuă pe Antena3

Trafic ingreunat de CEATA in mai multe judete si in Bucuresti

In mai multe zone ale tarii, traficul rutier se desfasoara, sambata, in conditii de ceata, potrivit Centrului Infotrafic.

Studentul care a injunghiat mai multe persoane in California NU a fost terorist, ci avea probleme personale

Studentul de religie islamica, impuscat de politia din California dupa ce a injunghiat mai multe persoane, nu avea motivatii teroriste.

Filiale ale partidului de extrema-stanga Syriza, incendiate de anarhisti la Atena.

Militanti anarhisti au incendiat trei filiale din Atena ale formatiunii de extrema-stanga Syriza, aflata la putere in Grecia, informeaza site-ul publicatiei Kathimerini.

Colectiv: mai multe victime si mai multe semne de intrebare

Bilantul victimelor tragediei din clubul aflat la subsolul fostei fabrici Pionierul a crescut dramatic in ultimele doua zile, iar unii dintre cei care au scapat aparent fara mari probleme au ajuns dupa cateva zile la spital cu probleme mari ale cailor respiratorii, din cauza fumului toxic pe care il inhalasera.

Cum arata birourile unde ai mai multe locuri de relaxare decat de...munca

Telus este, in mod clar, pasionata de culori si animale ursi panda si fluturi, in special. Mai departe de acest lucru, ce uimeste la birourile furnizorului de suport tehnic este faptul ca 55% din toate incaperile sunt.

Sondaj INSCOP. Care sunt cele mai mari ingrijorari ale romanilor

Majoritatea romanilor sunt de parere ca tara se indreapta intr-o directie gresita. Cei mai multi cetateni sunt ingrijorati de posibilitatea inrautatirii starii de sanatate si a diminuarii veniturilor, conform unui sondaj realizat de INSCOP Research.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )