Libnet.ro
UNICEF

14:00

ATENTAT LA BELGRAD: Trei persoane au intrat cu masina in convoiul PRESEDINTELUI sarb! ARESTARI IMEDIATE!

B1 B1,
ATENTAT LA BELGRAD: Trei persoane au intrat cu masina in convoiul PRESEDINTELUI sarb! ARESTARI IMEDIATE!

Trei persoane au fost arestate dupa ce au intrat cu masina in convoiul presedintelui sarb Aleksandar Vucic, a relatat duminica Associated Press, citata de Agerpres. Presedintele Vucic nu a fost. continuă pe B1

Incident in Serbia! Trei persoane au fost arestate, dupa ce au intrat cu masina in convoiul presedintelui sarb Aleksandar Vucic

Trei persoane au fost arestate dupa ce au intrat cu masina in convoiul presedintelui sarb Aleksandar Vucic, a relatat duminica Associated Press, preluata de agentia de presa macedoneana.

O masina din convoiul presedintelui Serbiei, lovita de un autoturim Bentley al unui celebru fotbalist sarb

Un bolid marca Bentley a lovit masina in care era presedintele sarb Aleksandar Vucic. Accidentul a avut loc sambata dimineata in centrul Belgradului, dar informatia a fost dezvaluita de presa sarba doar duminica.

Accident grav pe autostrada! Trei persoane au fost ranite, una fiind incarcerata

Trei persoane au fost ranite vineri in urma unui accident rutier pe A1, la km 56. Una dintre persoane este incarcerata. potrivit Biroul de Politie Autostrada A1. Politistii care au ajuns la fata.

Accident grav pe A1. Trei persoane au fost ranite. Una dintre ele este incarcerata

Trei persoane au fost ranite, vineri, intr-un accident pe A1, la km 56, una dintre persoanele ranite fiind incarcerata, iar politistii de la fata locului fac cercetari pentru a stabili cauza.

Accident pe A1, in judetul Dambovita: Trei persoane ranite, una este incarcerata

Trei persoane au fost ranite, vineri, intr-un accident pe A1, la km 56, una dintre persoanele ranite fiind incarcerata, iar politistii de la fata locului fac cercetari pentru a stabili cauza accidentului, informeaza Biroul de Politie Autostrada A1.

Accident grav in Constanta. Trei persoane au fost ranite, dupa ce doua masini s-au rasturnat

Accident in Constanta, soldat cu trei victime. Impactul violent dintre doua autoturisme a facut ca unul din acestea sa se rastoarne, iar pasagerii sa ramana incarcerati, potrivit.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )