Libnet.ro
UNICEF

01:05

ATENTAT in Camerun, comis de patru femei-kamikaze care ar face parte din Boko Haram: Cel putin 10 morti

România Liberă România Liberă,
ATENTAT in Camerun, comis de patru femei-kamikaze care ar face parte din Boko Haram: Cel putin 10 morti

Patru femei-kamikaze, care ar face parte din gruparea islamista Boko Haram, au comis sambata un atentat in nordul Camerunului, provocand moartea a sase persoane, intre care si un lider tribal, relateaza Deutsche Welle in pagina online. continuă pe România Liberă

Atentat cu patru femei-kamikaze in Camerun. Cel putin sase persoane au fost ucise

Patru femei-kamikaze, care ar face parte din gruparea islamista Boko Haram, au comis sambata un atentat in nordul Camerunului, provocand moartea a sase persoane, intre care si un lider tribal, relateaza Deutsche Welle in pagina online.

Atentat cu patru femei kamikaze in Camerun

Patru femei kamikaze s-au aruncat in aer astazi in zona de nord a statului african Camerun, atentatul soldandu-se cu cinci morti in randurile populatiei civile, informeaza AFP, care citeaza surse oficiale.

Atentat cu patru femei kamikaze, in Camerun

Patru femei s-au aruncat in aer, sambata, in Camerun, provocand moartea a cinci persoane.

Vaduvele negre. Povestile celor mai cunoscute femei kamikaze

Doua persoane suspectate de implicarea in atentatele sangeroase de la Paris au murit in cadrul operatiunii antiterioriste declansate de autoritatile franceze in provincia Saint Denis. Hasna Aitboulahcen si partenerul sau terorist, care aveau centuri cu explozbil, s-au sinucis pentru a nu ajunge pe mainile politiei. Publicatia ucraineana Obozrevatel a trecut in revista povestile celor mai cunoscute femei kamikaze.

Patru femei kamikaze s-au aruncat in aer in Camerun

Patru femei kamikaze s-au aruncat in aer sambata in zona de nord a statului african Camerun, atentatul soldandu-se cu cinci morti in randurile populatiei civile, informeaza Agerpres care citeaza surse.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )