Libnet.ro
UNICEF

13:15

Atentat sinucigas in Pakistan. Sunt mai multe victime

Antena3 Antena3,
Atentat sinucigas in Pakistan. Sunt mai multe victime

Cel putin noua persoane au murit si alte 13 au fost ranite, miercuri, intr-un atentat sinucigas comis la un post de control al politiei din localitatea Raiwind, in estul Pakistanului, informeaza. continuă pe Antena3

Explozie la trecerea coloanei premierului palestinian, in Gaza. Sunt mai multe victime

Sapte persoane au fost ranite marti dimineata in Fasia Gaza intr-o explozie produsa la trecerea coloanei de autovehicule in care se afla prim-ministrul Autoritatii Palestiniene, Rami Hamdallah, transmit AFP.

Atentate in serie cu colete explozive in Texas. Sunt mai multe victime

Un colet cu exploziv a ranit luni o persoana la Austin, in statul american Texas, unde politia stabilise deja o legatura intre alte doua incidente similare, informeaza AFP. Luni dimineata, explozia unui.

Accident grav pe DN6: mai multe victime, printre care doi copii

Cinci persoane, printre care si doi copii, au fost ranite miercuri, in urma unui accident rutier in care au fost implicate trei autoturisme, pe DN6, pe soseaua dintre Timisoara si Sannicolau Mare. Circulatia a.

New York: Mai multe victime dupa ce un elicopter a picat in apele unui rau (VIDEO)

Tragedie la New York, dupa ce un elicopter s-a prabusit duminica in apele East River. in urma accidentului, doua persoane au decedat si alte trei se afla in stare critica. Cauzele prabusirii nu se cunosc.

Aproape 24.500 de locuri de munca vacante la nivel national; cele mai multe, pentru manipulant marfuri, lucrator comercial si agent de securitate

Aproape 24. 500 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Prahova, Arad, Timis si Sibiu, in timp ce in Suceava, Bacau si Caras-Severin sunt cele mai putine locuri de munca libere, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), anunta news. ro.

Aproape 24.500 de locuri de munca vacante la nivel national: domeniul cu cele mai multe oferte

Aproape 24. 500 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Prahova, Arad, Timis si Sibiu, in timp ce in Suceava, Bacau si Caras-Severin sunt cele mai putine locuri de munca libere, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Trei clujeni banuiti ca au comis mai multe furturi din scoli si firme, identificati de politisti

Trei clujeni sunt suspectati de catre politisti ca au comis mai multe furturi pe raza judetelor Cluj, Bistrita-Nasaud si Mures din unitati de invatamant si societati comerciale, cauzand un prejudiciu de peste 100. 000 lei, potrivit unui comunicat de presa remis duminica de Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud si citat de Agerpres.

Calitatea apei de la robinetele locuitorilor din Sacele si Brasov, afectata de ploile abundente / Locuitorii din mai multe cartiere, sfatuiti sa bea apa imbuteliata

Calitatea apei din lacul de acumulare Tarlung, sursa de alimentare cu apa potabila a municipiilor Brasov si Sacele, s-a schimbat din cauza ploilor abundente din ultimele ore, populatia din mai multe zone ale celor doua orase fiind sfatuita sa consume doar apa imbuteliata pana la normalizarea situatiei, a anuntat miercuri Directia de Sanatate Publica DSP) Brasov, anunta Agepres.

Inundatii in mai multe localitati din judet in urma ploilor abundente

Peste 100 de gospodarii din mai multe localitati din judet au fost inundate din cauza ploilor abundente. Au fost afectate si drumuri, dar si mai multe hectare de teren.

VIDEO Inundatii in mai multe localitati din judet in urma ploilor abundente

Peste 100 de gospodarii din mai multe localitati din judet au fost inundate din cauza ploilor abundente. Au fost afectate si drumuri, dar si mai multe hectare de teren.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )