Libnet.ro
UNICEF

17:00

Inundatii in mai multe localitati din judet in urma ploilor abundente

Adevărul Adevărul,
Inundatii in mai multe localitati din judet in urma ploilor abundente

Peste 100 de gospodarii din mai multe localitati din judet au fost inundate din cauza ploilor abundente. Au fost afectate si drumuri, dar si mai multe hectare de teren. continuă pe Adevărul

VIDEO Inundatii in mai multe localitati din judet in urma ploilor abundente

Peste 100 de gospodarii din mai multe localitati din judet au fost inundate din cauza ploilor abundente. Au fost afectate si drumuri, dar si mai multe hectare de teren.

Inundatii in judetul Covasna; pompierii intervin in mai multe localitati pentru evacuarea apei din gospodarii

Pompierii intervin, marti seara, pentru evacuarea apei din mai multe gospodarii din judetul Covasna afectate de inundatii. In zona ploua abundent, iar judetul este sub cod rosu de inundatii, pana miercuri dimineata la ora 6. 00, potrivit news. ro.

Trei clujeni banuiti ca au comis mai multe furturi din scoli si firme, identificati de politisti

Trei clujeni sunt suspectati de catre politisti ca au comis mai multe furturi pe raza judetelor Cluj, Bistrita-Nasaud si Mures din unitati de invatamant si societati comerciale, cauzand un prejudiciu de peste 100. 000 lei, potrivit unui comunicat de presa remis duminica de Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud si citat de Agerpres.

INHGA: avertizare de inundatii in mai multe bazine hidrografice. Viituri rapide si cresteri de debite pe raul Ialomita

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, luni, o avertizare de cod galben de inundatii, valabila pana miercuri seara, in bazine hidrografice din judetele Mures, Valcea, Olta, Arges, Teleorman, Dambovita, Giurgiu si Ialomita.

VIDEO Inundatii in noua localitati din judetul Arges. In Teleorman, circulatia se desfasoara cu dificultate pe DJ 504, din cauza apei de pe carosabil

Mai multe gospodarii si locuinte din noua localitati argesene au fost inundate, marti, in urma precipitatiilor abundente, pompierii intervenind pentru evacuarea apei, relateaza Agerpres. De asemenea, circulatia rutiera se desfasoara cu dificultate pe DJ 504 din Teleorman, din cauza apei de pe carosabil, iar pompierii actioneaza preventiv pentru protejarea gospodariilor.

UPDATE VIDEO Inundatii in noua localitati din judetul Arges. In Teleorman, circulatia se desfasoara cu dificultate pe DJ 504, din cauza apei de pe carosabil

Mai multe gospodarii si locuinte din noua localitati argesene au fost inundate, marti, in urma precipitatiilor abundente, pompierii intervenind pentru evacuarea apei, relateaza Agerpres. De asemenea, circulatia rutiera se desfasoara cu dificultate pe DJ 504 din Teleorman, din cauza apei de pe carosabil, iar pompierii actioneaza preventiv pentru protejarea gospodariilor.

MAI: Peste 70 de localitati din 15 judete sunt afectate de inundatii

Peste 70 de localitati din 15 judete sunt afectate de inundatii. La nivel national, au fost afectate peste 130 de case si anexe gospodaresti si doua drumuri nationale, potrivit informatiilor transmise miercuri dimineata de Ministerul Afacerilor Interne MAI).

Calitatea apei de la robinetele locuitorilor din Sacele si Brasov, afectata de ploile abundente / Locuitorii din mai multe cartiere, sfatuiti sa bea apa imbuteliata

Calitatea apei din lacul de acumulare Tarlung, sursa de alimentare cu apa potabila a municipiilor Brasov si Sacele, s-a schimbat din cauza ploilor abundente din ultimele ore, populatia din mai multe zone ale celor doua orase fiind sfatuita sa consume doar apa imbuteliata pana la normalizarea situatiei, a anuntat miercuri Directia de Sanatate Publica DSP) Brasov, anunta Agepres.

Cod portocaliu de inundatii in mai multe judete, pana marti seara

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, luni, o avertizare Cod portocaliu de inundatii, valabila pana marti seara, in bazine hidrografice din judetele Mehedinti, Gorj,.

MAI: Inundatiile au afectat 71 de localitati din 15 judete

Inundatiile au afectate 71 de localitati din 15 judete Arges, Brasov, Buzau, Calarasi, Covasna, Dolj, Dambovita, Giurgiu, Harghita, Ilfov, Mures, Prahova, Olt, Teleorman, Vaslui) si municipiul Bucuresti, informeaza Ministerul Afacerilor Interne.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )