Libnet.ro
UNICEF

06:30

New York: Mai multe victime dupa ce un elicopter a picat in apele unui rau (VIDEO)

B1 B1,
New York: Mai multe victime dupa ce un elicopter a picat in apele unui rau (VIDEO)

Tragedie la New York, dupa ce un elicopter s-a prabusit duminica in apele East River. in urma accidentului, doua persoane au decedat si alte trei se afla in stare critica. Cauzele prabusirii nu se cunosc. continuă pe B1

Atentate in serie cu colete explozive in Texas. Sunt mai multe victime

Un colet cu exploziv a ranit luni o persoana la Austin, in statul american Texas, unde politia stabilise deja o legatura intre alte doua incidente similare, informeaza AFP. Luni dimineata, explozia unui.

Doua persoane au decedat si alte trei sunt in stare critica dupa ce un elicopter s-a prabusit in New York

Cel putin doua persoane au murit dupa ce un elicopter s-a prabusit duminica in New York, informeazaBBC. Alti trei pasageri se afla in stare critica la spital, dupa ce au fost scosi din apa de catre scafandri.

UPDATE Un elicopter cu sase persoane la bord s-a prabusit in New York/ Cinci pasageri au murit, pilotul a supravietuit

Cel putin doua persoane au murit dupa ce un elicopter s-a prabusit duminica in New York, informeazaBBC. Alti trei pasageri se afla in stare critica la spital, dupa ce au fost scosi din apa de catre scafandri. UPDATE Cinci pasageri au murit. Pilotul a supravietuit, dupa ce s-a eliberat singur din centura de siguranta.

VIDEO Doi morti, dupa ce un elicopter s-a prabusit in apele East River din New York

Cel putin doua persoane si-au pierdut viata dupa ce un elicopter s-a prabusit, duminica seara, in apele East River din New York, relateaza BBC News.

Doi morti, dupa ce un elicopter s-a prabusit in apele East River din New York VIDEO

Cel putin doua persoane si-au pierdut viata dupa ce un elicopter s-a prabusit, duminica seara, in apele East River din New York, relateaza BBC News.

Un elicopter s-a prabusit intr-un rau din New York

Cel putin doua persoane au decedat, dupa ce un elicopter s-a prabusit duminica seara, in apele East River din orasul New York, relateaza BBC News.

New York Times: Eugenie Bouchard, parasita de sponsori dupa evolutiile slabe din ultima perioada

Jucatoarea canadiana de tenis Eugenie Bouchard, care a coborat de pe locul 5 WTA in 2014 pe locul 116 WTA astazi, a pierdut numerosi sponsori, din cauza evolutiilor slabe inregistrate in ultimii ani, informeaza New York Times.

Amazoanele din New York care vaneaza raufacatori

Urmand o serie de coduri clar definite, un grup de femei patruleaza de ani buni in tacere la New York in scopul de a preveni actele de violenta. Sunt numite amazoane si fac parte din Guardian Angels, o organizatie formata din voluntari dedicati sigurantei publice.

Un tanar a murit, dupa ce a gonit cu viteza pe un drum judetean si s-a rasturnat de mai multe ori pe un camp

Un tanar de 24 de ani din localitatea bistriteana Sirioara a murit duminica noaptea, dupa ce a mers cu viteza pe un drum judetean, a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat de mai multe ori pe un camp.

Un tanar a fost protagonistul unei cascadorii, dupa ce a stat cu ochii in telefon in timp ce sofa. Masina s-a rasturnat pe camp de mai multe ori

Un sofer de 32 de ani a ajuns la spital, impreuna cu alti doi prieteni, dupa ce a fost protagonistul unei cascadorii demne de filme. Acesta a pierdut controlul volanului, dupa ce si-a indreptat atentia asupra telefonului mobil, a ajuns pe un camp, unde s-a rasturnat de mai multe ori.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )