Libnet.ro
UNICEF

19:00

Atentat terorist intr-o zona turistica din Thailanda. Cel putin un mort, 29 raniti

Antena3 Antena3,
Atentat terorist intr-o zona turistica din Thailanda. Cel putin un mort, 29 raniti

O masina-capcana a explodat langa un hotel din Pattani, Thailanda. Din primele informatii, conform publicatiei Mirror, un om a murit si alti 29 au fost raniti in urma atentatului. Zona este. continuă pe Antena3

Politia din Thailanda are o divizie speciala care vaneaza jucatorii de Pokemon Go

Politia din Thailanda ia masuri dure impotriva unor jucatori de Pokemon Go. Anul acesta, Bangkoka fost inclus printre cele mai aglomerate orase din lume. Traficul din capitala Thailandei este deja unul infernal, iar Pokemon Go se pare ca a reusit sa inrautateasca situatia in mod considerabil. De fapt, neatentiapietonilor si a soferilor care accesau jocul [].

Panica in Praga: Turistii au confundat un protest anti-migratie cu jihadisti care comit un atentat terorist (VIDEO)

Scene haotice in acest weekend in capitala ceha Praga. Scene din timpul unui protest anti-migratie ce a avut loc in centrul istoric au creat panica in randul turistilor care au crezut c.

Politician purtat pe brate ca sa nu-si ude pantofii, intr-o zona distrusa de inundatii, in India. Imaginile au starnit valuri de revolta

Un politician din India a ajuns de rasul internetului dupa ce a fost filmat in timp ce era purtat pe brate de politisti pentru a traversa o zona inundata, desi apa abia i-ar fi ajuns la glezne, scrie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )