Libnet.ro
UNICEF

10:15

Atentate sinucigase in Yemen. Sunt cel putin 45 de morti

Antena3 Antena3,
Atentate sinucigase in Yemen. Sunt cel putin 45 de morti

Cel putin 45 de persoane au murit luni la Aden, in urma a doua atentate sinucigase care au vizat grupuri de tineri ce doreau sa se inroleze in fortele armate, informeaza Associated Press pe. continuă pe Antena3

Atac armat la un concert din Austria: Cel putin doi morti si 11 raniti

Cel putin doua persoane au murit si alte 11 au fost ranite dupa ce un barbat inarmat a deschis focul in noaptea de sambata spre duminica la un concert in orasul austriac Nenzing, informeaza BBC. Atacatorul s-a sinucis.

Cel putin 4 morti si 90 de raniti dupa incidentele violente din Zona Verde de la Bagdad

Cel putin patru persoane au fost ucise si 90 ranite din randul protestatarilor anticoruptie care au luat cu asalt vineri Zona Verde din Bagdad, pentru a doua oara in mai putin de o luna, transmite astazi, Reuters, citand surse spitalicesti.

Cel putin 60.000 de morti in inchisorile regimului sirian in cinci ani de conflict

Cel putin 60. 000 de persoane au murit in cinci ani sub tortura sau din cauza conditiilor teribile de detentie din inchisorile regimului sirian, a transmis sambata Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), potrivit AFP.

Siria: Cel putin 60.000 de morti in inchisorile regimului in cinci ani de conflict

In cei cinci ani de conflict in Siria, cel putin 60. 000 de persoane au murit sub tortura sau din cauza conditiilor teribile de detentie din inchisorile regimului de la Damasc, a afirmat sambata organizatia neguvernamentala Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), relateaza AFP, preluata de dhnet. be.

Ciclonul Roanu a provocat alunecari de teren si inundatii in Bangladesh: Cel putin 24 persoane si-au pierdut viata (VIDEO)

Locuitorii din Bangladesh sunt afectati de trecerea ciclonului Roanu care a provocat inundatii, alunecari de teren precum si prabusirea mai multor cladiri, informeaza BBC News. Cel putin 24 persoane si-au.

FOTO: Incendiu intr-un camin din Thailanda. Cel putin 17 fete au murit

Cel putin 17 eleve si-au pierdut viata in Thailanda, in noaptea de duminica spre luni, in urma unui incendiu care a avut loc in caminul in care acestea locuiau.

Vicepremierul Dincu: Primim zilnic cel putin doua-trei informari de la SRI, legate de disfunctionalitatile din sistem

Vicepremierul Vasile Dincu a declarat, duminica, intr-un interviu acordat Digi 24, ca primeste cel putin doua-trei informari pe zi, cu privire la situatia sensibila din sistemul de administratie.

Indonezia: Cel putin sapte persoane au murit, dupa ce un vulcan de pe insula Sumatra a erupt

Cel putin sapte persoane au murit, iar starea de sanatate a altor doua este critica, dupa ce un vulcan a erupt, sambata, pe insula indoneziana Sumatra.

Ciclonul Roanu a provocat moartea a cel putin 20 de oameni in Bangladesh

Bangladesh este devastate de Ciclonul Roanu, care a provocat moartea a cel putin 20 de oameni, transmite AFP, citat de HotNews.

Doua atentate sangeroase au avut loc in Yemen. Bilatul arata zeci de morti si raniti

Doua atentate sinucigase au avut loc la Aden, in Yemen, iar bilantul acestora au aratat cateva zeci de morti si raniti. Cele doua explozii au vizat grupuri de tineri ce doreau sa se inroleze.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )