Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cel putin 4 morti si 90 de raniti dupa incidentele violente din Zona Verde de la Bagdad

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel putin 4 morti si 90 de raniti dupa incidentele violente din Zona Verde de la Bagdad

Cel putin patru persoane au fost ucise si 90 ranite din randul protestatarilor anticoruptie care au luat cu asalt vineri Zona Verde din Bagdad, pentru a doua oara in mai putin de o luna, transmite astazi, Reuters, citand surse spitalicesti. continuă pe Ziarul Bursa

Cel putin sapte morti dupa prabusirea unui avion cargo azer in Afganistan

Un avion cargo al companiei azere Silk Way s-a prabusit miercuri in Afganistan, iar sapte din cei noua membri ai echipajului au murit, au anuntat joi aviatia civila a Azerbaidjanului, citata de Reuters.

Siria: Cel putin 60.000 de morti in inchisorile regimului in cinci ani de conflict

In cei cinci ani de conflict in Siria, cel putin 60. 000 de persoane au murit sub tortura sau din cauza conditiilor teribile de detentie din inchisorile regimului de la Damasc, a afirmat sambata organizatia neguvernamentala Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), relateaza AFP, preluata de dhnet. be.

Rusia: 16 ofiteri au murit, iar alti 16 au raniti, dupa ce autobuzul care ii transporta la antrenamente a cazut intr-o prapastie

Sase ofiteri rusi au murit, iar alti 16 au fost raniti, dupa ce autobuzul in care se aflau a cazut intr-o prapastie pe un drum de munte din Osetia de Sud, unde Moscova are o baza militara, arata.

Ciclonul Roanu a provocat moartea a cel putin 20 de oameni in Bangladesh

Bangladesh este devastate de Ciclonul Roanu, care a provocat moartea a cel putin 20 de oameni, transmite AFP, citat de HotNews.

Serviciile secrete romanesti de astazi, de cel putin sase ori mai numeroase decat Securitatea lui Nicolae Ceausescu

Serviciile secrete romanesti din acest moment sunt de cel putin sase ori mai numeroase fata de Securitatea din timpul lui Nicolae Ceausescu. Jurnalistii de la Flux 24 au ajuns la aceasta concluzie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )