Libnet.ro
UNICEF

20:45

Atentate teroriste in Paris. Unda de teroare se intinde in Europa VIDEO

Adevărul Adevărul,
Atentate teroriste in Paris. Unda de teroare se intinde in Europa VIDEO

Atentatele teroriste din 13 noiembrie din Paris au fost urmate, in zilele urmatoare, de nenumarate alerte cu bomba in diferite puncte aglomerate ale unor state europene - stadioane, aeroporturi, statii de metro - toate din fericire false. continuă pe Adevărul

Atentate teroriste la Paris. O poveste cu final frumos in mijlocul dramei: Sebastien, eroul de la Bataclan

O inregistrare video care prezinta macelul produs vineri seara la sala de spectacole din Bataclan a facut inconjurul lumii. in ciuda imaginilor terifiante, inregistrarea, filmata de un jurnalist de la Le Monde, a scos la iveala o poveste cu un final frumos, in care un tanar si-a pus pus viata in pericol pentru a salva o tanara gravida ramasa suspendata de una dintre ferestrele salii din Bataclan.

Atentate teroriste la Paris. John Kerry, in capitala Frantei: Vom invinge Daesh impreuna

Secretarul de Stat american, John Kerry, sosit luni seara la Paris pentru a face dovada relatiei puternice dintre Statele Unite si Franta, a promis ca cele doua tari vor lupta si invinge impreuna organizatia extremist sunnita Statul Islamic SI), care a revendicat atentatele teroriste comise vineri seara la Paris.

Atentate teroriste in Paris. Unii dintre teroristi au trecut nestingheriti prin Austria si Germania

Salah Abdeslam, unul dintre suspectii-cheie in cazul atentatelor din 13 noiembrie din Paris, a trecut in septembrie din Germania in Austria. Trei persoane au fost arestate in Germania, in legatura cu atentatele din Paris.

Atentate teroriste la Paris. Au fost identificati artificierii: Hamza Attou si Mohamed Amri ar fi fabricat centurile cu explozibil

Perchezitiile efectuate la locuintele suspectilor Hamza Attou si Mohamed Amri din cartierul bruxellez Molenbeek le-au permis anchetatorilor sa gaseasca la domiciliul lor nitrat de amoniu, substanta folosita pentru fabricarea de incarcaturi explozive, tragand concluzia ca ei sunt cei care au fabricat centurile cu explozibil pentru atacatorii sinucigati de la Paris. Pe numele lor au fost emise mandate de arestare.

Atentate teroriste in Paris. Unde au gresit serviciile secrete si politia franceza

Ancheta privind atentatele teroriste de la Paris dezvaluie faptul ca multi dintre atacatori erau in vizorul serviciilor secrete franceze sau europene , ba mai mult autoritatile fusesera avertizate ca jihadistii pregatesc ceva.

Atentate teroriste in Paris. Exclusiv Dan Dungaciu: 9/11, Franta si existentialismul geopolitic. Consecintele strategice si optiunea Romanie

Zeci de ani de pace, corectitudine politica, multiculturalitate, ideea ca Europa nu are dusmani, ca orice diferenta este benfica, inocenta si pasnica toate acestea au fost aruncate in aer de centurile cu exploziv si armele Kalasnikov ale celor care au devastat linistea sociala si mentalul colectiv al orasului Luminilor.

Atentate teroriste in Paris. Creierul atacurilor este un cetaten belgian care s-ar afla in Siria

Politia franceza a anuntat ca l-a identificat pe cel care a comandat atentatele din Paris. Abdelhamid Abaaoud ar fi creierul atacurilor teroriste de vineri seara, este cetatean belgian si ar locui in Siria.

Atentate teroriste in Paris: Turcia ar fi dejucat un atac terorist similar, care urma sa aiba loc in aceeasi zi la Istanbul

Membrii unei celule teroriste, condusa de un jihadist de origine britanica, care au fost arestati saptamana trecuta in Turcia, ar fi planuit un atac terorist major in Istanbul in aceeasi zi cu cel din Paris.

Atentate teroriste in Paris. Comisia Europeana propune intensificarea controlului asupra armelor de foc

Comisia Europeana a adoptat miercuri o serie de propuneri legislative pentru a intari controlul asupra armelor de foc, subliniind urgenta noilor reguli in contextul amenintarii teroriste care planeaza asupra Europei, informeaza site-ul publicatiei Le Parisien.

Atentate teroriste in Paris. Vanatoare de teroristi in Bruxelles

O operatiune a politiei este in curs de desfasurare in cartierul Molenbeek din Bruxelles, actiunea avand legatura cu unii dintre autorii atacurilor de la Paris. Potrivit publicatiei La Derniere Heure o suta de politisti participa la operatiune.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )