Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atentatele de la Bruxelles. Gruparea terorista Statul Islamic are o unitate speciala pentru Europa si este interesata de activitati nucleare INFOGRAFIE

Adevărul Adevărul,
Atentatele de la Bruxelles. Gruparea terorista Statul Islamic are o unitate speciala pentru Europa si este interesata de activitati nucleare INFOGRAFIE

Gruparea terorista Stat Islamic si-a organizat o ramura externa de actiune pentru Europa. Mai mult, jihadistii ar fi interesati daca pot sa loveasca centralele nucleare de pe continent sau sa puna mana pe tehnologia care sa le permit sa fabric o arma nucleara. continuă pe Adevărul

Atentatele de la Bruxelles, revendicate de gruparea terorista Stat Islamic

Gruparea terorista Stat Islamic a revendicat, marti dupa-amiaza, atentatele de la Bruxelles.

Gruparea Statul Islamic a revendicat atacurile de la Bruxelles

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) a revendicat atacurile teroriste comise marti dimineata la Bruxelles, a anuntat agentia de stiri Amaq ce are legaturi cu aceasta grupare, transmit agentiile Reuters si EFE.

Atentate la Bruxelles. Statul Islamic a revendicat atentatele din capitala Belgiei. Serviciile belgiene stiau ca va avea loc un atac terorist

Reteaua extremista sunnita Statul Islamic SI) a revendicat atentatele de marti de la Bruxelles, potrivit unui comunicat publicat de agentia Amaq News si citat de rt. com. Serviciile de informatii din Belgia au stiut de luni ca urmeaza sa aiba loc un atac la Bruxelles.

UPDATE Statul Islamic a revendicat atentatele teroriste de la Bruxelles

Organizatia jihadista Statul Islamic a revendicat atentatele teroriste de marti de la aeroportul din Bruxelles si o statie de metrou, anunta The Telegraph, citand o agentie de presa apropiata de ISIS.

Statul Islamic si-a asumat raspunderea pentru atentatele de la Bruxelles

Statul Islamic si-a asumat responsabilitatea pentru atacurile de la Bruxelles, prin intermediul agentiei Amaq. Teroristii spun ca au ales Belgia ca tinta, din cauza afilierii acesteia la coalitia.

Statul Islamic face apel la jihad

Gruparea Statul Islamic SI) a difuzat joi o inregistrare video pe o retea de socializare in care le cere adeptilor sa clameze victoria si sa continue jihadul dupa atacurile teroriste de la Bruxelles, revendicate de gruparea jihadista, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Surse AP: Statul Islamic a trimis in Europa 400 de teroristi pregatiti sa comita atentate

Statul Islamic a antrenat cel putin 400 de luptatori care se pregatesc sa atace Europa intr-un val de atacuri teroriste si sunt organizati in celule precum cele care au comis atentatele din Paris si Bruxelles, spun sursele AP.

Atentate la Bruxelles. Statul Islamic a sarbatorit masacrul din capitala Belgiei oferind bomboane copiilor din Siria

Jihadistii din Statul Islamic au publicat pe internet cu fotografii militanti islamisti care impart copiilor si barbatilor din Siria dulciuri pentru a sarbatori masacrul de la Bruxelles.

Atentate la Bruxelles. Statul Islamic lauda tragedia

Sustinatorii organizatiei Statul Islamic au salutat online atacurile de la Bruxelles. BBC scrie ca sustinatorii ISIS cred ca teoristii ar putea sta in spatele atentatelor din capitala.

Statul Islamic ameninta cu noi atacuri tarile din coalitia antiterorista

Statul Islamic a revendicat atacurile de marti de la Bruxelles si a amenintat Occidentul cu zile negre, potrivit unui comunicat publicat de agentia Amaq News, apropiata teroristilor, citata de Russia Today.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )